Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Vredjanje Projekta I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Mar 4, 2023
Time
19:20
Proofs
https://imgur.com/a/59CFQWg

Stevenツ

Player
Player
Postovani Mujo Simba

Danas sam trajno banovao od strane vas za Vredjanje Projekta.

Pre svega se zelim izviniti Staff Teamu i svim ucesnicima Grand Projekta jer ste ovo shvatili licno za vredjanje vaseg Projekta. Juce dana 03.03.2023 sam bio poslan u demorgan od strane Milana Darkina bio sam poslat u demorgan zato sto sam prekrsio pravilo CL a nakon toga sam bio poslat u demorgan, oni sa kime sam rpao su radili Massrulebreak sto je mene totalno iznervirao jer ono sto najvise mrzim je nepravda da neko krsi pravila i onda da ja na kraju nastradam kao i svi mi umemo da budemo u nekom nasem da kazem ludom trenutku gde smo van svesti i ne znamo sta raditi,pricati i.t.d. Ja sam nakon toga pozvao Admina po imenu Milan Darkin i u tom trenutku sam bio jako nervozan i eto nazalost pogresno reagovao i reko " da je ovaj server stvarno propast" kao sto rekoh svi umemo da budemo narvozni i svi imamo neke takve trenutke.
Meni je jako zao sto se to desilo i zeleo bih da dobijem drugu sansu kako bih se iskupio i dokazao svima iz Staffa da to nije moje lice zapravo. Ja volim jako ovaj server i zaista uzivam tokom mojeg rpa i slicno uvek sam na ovom serveru pokusavao da doprinesem neku pozitivu kako bi svi bili eto da kazem druzeljubivi. Jednom sam na serveru stalno dobijao warnowe i demorgane i posle toga sam se stvarno opametio i nikad posle toga nisam dobio ikakav Warn ili bilo sta slicno uvek sam rpao posteno i isao ka svojom RP pricom. I uvek kada sam dobio drugu sansu da me neko stvarno ispostuje vratio sam mu troduplo tako da sam ja moje reci povukao i iskreno se izvinio ja se nadam vasem pozitivnom odgovoru.

Hvala puno na citanju moje Molbe za Unban i eto opet nadam se da ce se ovo resiti i da nastavimo nasu salu sa igracimo i sve ostalo na ovom RS Serveru.

Steven Jeanss

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, nazalost taj nalog ne moze dobiti unban. Niko vas nije tjerao da to pricate

Status
Not open for further replies.
Top Bottom