Ujedno igram grand vec duze vreme cilj mi je bio da provedem vremena sa prijateljima na pocetku nisam bio bas profesionalan role play igrac s vremenom sam naucio bolje role playjati samim tim sto sam vise vremena provodio u igrici,zabavno mi je bilo druziti se sa mojim prijateljima koje sam upoznao igrajuci roleplay neki su postali i ooc drugovi te sam jos bolje razvivao role play kao svaki igrac bio sam priveden te sam se iznervio i opsovao administraciju,dobio sam ban ali vremenom sam svatio da mi fale moji rp drugari te da zelim produziti svoj rp , ne kazem da nisam kriv niti pa da su admini doneli pogresnu odluku suprotno admini su obavili svoj posao i dali mi pravedno kaznu,ali ja bi zamolio da mi se da druga sansa zato sto mi je rolplay prirasto pri srcu ja se kajem i jako mi je zao zbog ovoga,fali mi grand i zelim da se vratim prirasto mi pri srcu kao hobi najlepse nesto mi je bilo da se vratim iz skole sednem na komp i zapocnem roleplayati u grand,zato bi zamolio administraciju da sklopimo jedan dogovor,koj glasi ovako:Mozete mi uzeti sve pare sa naloga ako je potrebno i jos nesto naravno,opet se izvinjavam zbog toga i stvarno mi je zao pozdrav za svu Administraciju odlicno radite svoj posao!!!