Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 5, 2023
Time of violation
2:38
Proofs
https://youtu.be/0aWNDYBxbx8

Mone Shuxna

Player
Player
Dobro jutro svima koji citaju a narocito forum variorima i cenjenoj administraciji, zalba ko pismeni iz maternjeg mora da ima uvod razradu i zakljucak.
Uvod smo prosli razrada je dugacka i kompleksna ali svakako ce neko da najebe. Nisam mogo da ustanovim sto ovi dobri ljudi dolaze u moj geto ali pobio sam ih sve zargonski receno "decu sam im napravio". Pod jedan kontam da je ovaj 16356 neki pandur a mrzelo me da se raspitujem samo me interesuje ko ga zaplosli kad ne zna rukice njegove zlatne da stavi na potiljak ili se pravi, tu sam zakljucio Frp lagani a onda posto imam glupu frizuru a inace nisam glup skontao sam da kupuje vreme za njegovog ortaka kome srecom nisam upecao id da administracija proveri dal je i on umesan u drzavnu strukturu. Pod 2 vreme pova 2:12 magicno dolaze neki drugari kontam da po stilu oblacenja i oni rade za naku drzavnu sluzbu ali svakako ruke namaju pa sam ih pobio sve, tu mi vec smrdi neki MG posto mu je komunikacija prilikom davanja prve pomoci oduzeta. Ali nije ni to sve Vreme pova 3:29 ide jos jedan lik kontao sam da nije pandur ali se parkirao dovoljno daleko skoro pa u GZ ali i on je dobio dete. trece vreme pova 6:00 isto decko kupuje vreme nije za frp ali se magicno pojavio jos jedan lik nisam siguran dal je pandur ali moze da se proveri 11756 i neki zburan mi se tu ukampovao pa rostilja da zavrsi svoje i pobije nas tako da se obrati paznja na logove. I konacno kraj kontam da su se svi smorili i ja takodje vreme pova 7:54 bugati rentan ajde mozda ja gresim pa je doso na mesto gde je ubijen a 15 minuta nije proslo nego sto brat ode u GZ i zavrsi kolegu iz iste. NAPOMENA udruze se iz vise organizacija po dvoje da koji slucajem nebi dobili varn na istu ali nadam se da ima dovoljno dokaza u povu da jedna organizacija dobije varn ako ne onda svi ovi igraci da budu kaznjeni pravedno. Vas forum warrior MONE

Kobra

Player
Player
Ako sam se pojavio ne znaci da sam fib ili bilo koji drugi State u gettu je mogo svako da naidje i da vas puca

Mone Shuxna

Player
Player
Ako sam se pojavio ne znaci da sam fib ili bilo koji drugi State u gettu je mogo svako da naidje i da vas puca
ne znam kobrice to je moja konstatacija, 30 minuta kruziram po getu nema zive duse i odjedared se pojave likovi u roku od 2 minuta.

Mone Shuxna

Player
Player
Mone kraljina, žalba ko pismeni iz maternjeg :ROFLMAO:
pa moram vec decaci predjose svaki kredit, lepo gi kad me hapse i zaplene mi mini gun store sad ce gi bude lepo kad sklopim kocice sta rade drzavni sluzbenici po geto u kasne sata a pritom je moj smena da pravim decu po getu. Like share commend i normalno subskribe Drzava STOP!

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
ubuduce ako me vidis da ne trosis vrijeme

Mece Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Organizacija FIB ce biti kaznjena za prekrseno pravilo MG(3 clana)
  • ID 16050 dobit ce kaznu za MG
  • ID 37419 dobit ce kaznu za MG
  • ID 23828 dobit ce kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom