COP Baitng sam radio za to mogu dobiti kaznu . ali nije posteno da neki igraci ispastuju vise od drugih kada su meni radili vdm bili su pusteni iz demoorgana zato sto " nije znao da se VDM ne sme raditi " isto sad ja nisam znao da cop bating ne sme da se radi A Kada je meni igrac radio VDM - Bio je pusten iz demorgana
LINk : Approved - Zalba na odluku Admina Richard Phillips
ali kad me je id 3596 pitao " Da li znas je je cop bating strogo zabranjen u gradu "
Reko sam ne znam to prvi put cujem zato sto sam
rp pravila ucio i citao sa foruma nigde nisam video da se pominje cop bating
A za Lta nisam imao razlog da radim . Nisam imao ilegalne predmete kod sebe niti u autu sto se vidi u mom povu .
Moj Inventori Vreme u POVU: 3:12:06 Slika Snapshot
Moj gepek u autu vreme u povu : 1:39
Lta nisam uradio sto se moze videti u POVU da mi je na 5 sec zabo rp i diskonektovao sa Launcera .
Cekao sam igraca sa idom 133 da pita nesto Policju , dok sam cekao njega sam radio cop bating za koji nisam znao da je zabranjen .
LINk : Approved - Zalba na odluku Admina Richard Phillips
ali kad me je id 3596 pitao " Da li znas je je cop bating strogo zabranjen u gradu "
Reko sam ne znam to prvi put cujem zato sto sam
rp pravila ucio i citao sa foruma nigde nisam video da se pominje cop bating
IMPORTANT - Generalna Pravila
Vlasništvo računa 1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. 1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se...
gta5grand.com
IMPORTANT - Pravila Drzave
Pravila državnih organizacija. Svaka državna organizacija mora poštivati ta pravila kako bi imala lijep način igre bez ikakvih neugodnosti ili nesporazuma. Opća pravila za državne organizacije 1.1 Svi članovi osoblja moraju se pridržavati utvrđenih standarda. 1.2 Zabranjeno je premještanje...
gta5grand.com
A za Lta nisam imao razlog da radim . Nisam imao ilegalne predmete kod sebe niti u autu sto se vidi u mom povu .
Moj Inventori Vreme u POVU: 3:12:06 Slika Snapshot
Moj gepek u autu vreme u povu : 1:39
Lta nisam uradio sto se moze videti u POVU da mi je na 5 sec zabo rp i diskonektovao sa Launcera .
Cekao sam igraca sa idom 133 da pita nesto Policju , dok sam cekao njega sam radio cop bating za koji nisam znao da je zabranjen .