Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3162
Players nickname
Baron Bakowski
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Mar 5, 2023
Time
14:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/335209/

Baron Bakowski

Player
Player
Pozdrav, mene zanima kako smo dobili warn za G.P 6.15 ako su samo 2 clana LSPD-a na duznosti u toj situaciji a ostala 2 van duznosti kolko ja znam da bi dobili warn mora nas biti 3 na duznosti kao LSPD u ovom slucaju ID 37278 i ID 26525 su van duznosti samim time oni nisu ukljuceni kao clanovi LSPD-a u ovoj situaciji zato sto mi kao LSPD ne mozemo da koristimo PDA niti da hapsimo niti ista van duznosti. Ja smatram da ovo ne bi trebalo biti warn za LSPD i zamolio bi vece admine da pregledaju zalbu i da donesu pravilnu odluku.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Čovjek im izbrojao 5 sekundi počeo ih pucati i sad su oni kao trebali brojati 5 sekundi dok ih ovi pucaju. Ako je RP imitacija RL u kojem to RL nakon sto čovjek drži na nišanu policiju, policija ne smije početi pucati ili uzvratiti. Policija nema potrebe da broj 5 sekundi ako ih lice ima namjeru da pucati iako im prijeti . Neka budem kaznjen za ovaj komentar ali ovo nije ok da se za ovo dobije warn .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom