Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Warn za G.P 6.15 LSPD | Stefan Markoviic

Status
Not open for further replies.
Your ID
3162
Players nickname
Baron Bakowski
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Mar 5, 2023
Time
14:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/335209/

Bakowski

Player
Player
Pozdrav, mene zanima kako smo dobili warn za G.P 6.15 ako su samo 2 clana LSPD-a na duznosti u toj situaciji a ostala 2 van duznosti kolko ja znam da bi dobili warn mora nas biti 3 na duznosti kao LSPD u ovom slucaju ID 37278 i ID 26525 su van duznosti samim time oni nisu ukljuceni kao clanovi LSPD-a u ovoj situaciji zato sto mi kao LSPD ne mozemo da koristimo PDA niti da hapsimo niti ista van duznosti. Ja smatram da ovo ne bi trebalo biti warn za LSPD i zamolio bi vece admine da pregledaju zalbu i da donesu pravilnu odluku.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Čovjek im izbrojao 5 sekundi počeo ih pucati i sad su oni kao trebali brojati 5 sekundi dok ih ovi pucaju. Ako je RP imitacija RL u kojem to RL nakon sto čovjek drži na nišanu policiju, policija ne smije početi pucati ili uzvratiti. Policija nema potrebe da broj 5 sekundi ako ih lice ima namjeru da pucati iako im prijeti . Neka budem kaznjen za ovaj komentar ali ovo nije ok da se za ovo dobije warn .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom