Rejected - GP 6.15 / Sheky Ahil
Trazim da mi se skine warn pre svega brojao sam mu 5 sec ispred nase fem kuce on sa drugog kraja grada bas tu dosao stao da auto opravi ? a mi u tom momentu imali situaciju gdje su nam ovi sto kradu panele dosli ispod kuce kako sam ja mogao znati jel i on sa njima ili ne ? Ipak kako god sam...
gta5grand.com
Prvo ova osoba zivi na drugoj strani grada dosao cak da ispred nase kuce parkira auto i popravi.Zatim na 2 sec vidite dole crnu maicu i pancir ima na sebi dosao zbog panela.Zatim cujete na kraju POV " Ovde sam vas cekao".Zatim je sam zahtevao da bude ubiven.Eh sad da ja vas pitam ? Ukradeno nam je par panela ispod kuce pre 2h zatim cekamo ove ostale da budu gotovi ovi vec polahko dolaze i napadaju nas za panele i vi bi ste dosli njemu ispred kuce i pitali dobar dan ocete mozda kaficu ? ili npr dobar dan slobodno vi uzmite nama panele mi moramo svakako da vam brojimo 5 sec..... Zatim sam i odbrojao 5 sec gde zahteva da ga ubijem a ne da sedi u kola i da gas ! Mislim da bi bilo pravedno da mi se skine warn za ovo brukanje .......