Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18028
Players nickname
Cane Silni
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 6, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/rWKVyF7

Matkee Magluta

Player
Player
Dobar dan,dobio sam ban na 7 dana radi ove ovde zalbe : Approved - CK,G.P.6.15,VDM | 14081,18028,39094,38879,13792,1624
Smatram da je administrator pod imenom Mujo Simba doneo pogresnu odluku....
Ja sam zbog ove situacije vec dobio warn i jail od strane administratora Stefan Markoviic
U toj istoj situaciji sam dobio kaznu za G.P 6.15, ovaj momak koji me je okacio je stavio prvi video gde se videlo gore u cosku da sam dobio warn,on je izbacio taj video i stavio drugi u zalbi,ukoliko ne verujete upitajte admina pod imenom Tenk Federov i Stefan Markoviic koji su nadgledali tu situaciju da vam pokazu njihov POV, isto tako kada sam dobio warn u toj situaciji imao sam samo taj warn koji sam dobio zbog te situacije,odlezao sam zatvorsku kaznu u vezi te situacije i danas vidim da sam dobio ban na 7 dana zbog iste situacije,smatram da je admin pod imenom Mujo Simba doneo pogresnu odluku radi toga i da nije fer da dobijam kaznu 2 puta radi iste situacije...
Koliko ja znam da ako sam vec kaznjen zbog te situacije ne mogu 2 puta dobiti kaznu radi te situacije u kojoj sam vec dobio warn od strane admina Stefan Markoviic.

fTaDJmH.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
𝕮𝖆𝖓𝖊 𝕾𝖎𝖑𝖓𝖎
𝕾𝖎𝖑𝖓𝖎 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖟𝖑𝖔𝖌𝖔𝖒!

XhWQKik.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matkee Magluta

Player
Player
Jos jedna velika greska takodje!!!
Na 03:27 mozete videti kako igrac krece da proverava snimanje koje nije snimilo sve slojeve.

Isto tako na 00:55 sekundi videa se vidi da igrac koji je postavio zalbu prica ali se njegov glas ne cuje.
Zamolio bi administratora pod imenom Mujo Simba da detaljno pregleda ovaj moj post i donese ispravnu odluku.

Skyer

Player
Player
Jos jedna velika greska takodje!!!
Na 03:27 mozete videti kako igrac krece da proverava snimanje koje nije snimilo sve slojeve.
Isto tako na 00:55 sekundi videa se vidi da igrac koji je postavio zalbu prica ali se njegov glas ne cuje.

Zamolio bi administratora pod imenom Mujo Simba da detaljno pregleda ovaj moj post i donese ispravnu odluku.
Slazemo se Cane, i ja sam isto rekao.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Imate srece sto niste dobili perma banza stvari koje ste radili, odbijeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom