Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Vredjanje Projekta I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Mar 4, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/N47cM0D

Stevenツ

Player
Player
Postovani Abraham

Nakon svojih godinu dana igranja na ovom serveru dobio sam trajni Ban za Vredjanje Projekta.

Jako sam razocaran u svoj potez gde sam uvredio nas Srpski server i jako sam razocaran sto sam uopste to rekao pa mozda i uvredio ceo Staff Team. Na ovom serveru sam proveo puno vremena pokusavajuci da se zabavim i da stvorimo svi zajedno lep rp kako bi svako uzivao na ovom RS Serveru. Na ovom serveru sam upoznao dosta dobrih i postenih ljudi I sve se to sda srusilo nakon mog glupoz izrazavanja. Svi koji mene poznaju bih rekli da nisam Toxic i da nikada nikome ne bih nacinio zlo, ali u tom trenutku sam bio jako nervozan jer ta nepravda me je jako iznervirala i posle te nepravde sam bio jailan od strane Milana sto je i uredu nista nisam rekao Milanu ja sam to prekrsio ali eto svi mi imamo neke trenutke de nemozemo da iskontrolisemo svoj um pa na izadje nesto sto nikada ne bih rekli. Meni je stvarno jako zao i moja zelja bih bila da dodjem opet na nas server da dobijem drugu sansu od strane vas Admina i da se iskupim za moje glupi reci koje sam rekao dok nisam bio pri sebi.

Ja ovo nikada ne bio uradio da nije bila ta nepravda koja me je dovela da kazem to sto ne treba. Posle tog dogadjaja sam pricao i sa Milanom Darkinom I on mi je rekao da je steta sto sam banovan i da imamo svi neke takve trenutke i reko mi je da pokusam da trazim Unban. I ja sada ovo stvarno radim sa punim srcem, jer ne bih ovo radio da me ne zanima nas Server ipak sam toliko vremena proveo i toliko se trudio oko svega.

Jednostavno jako mi je zao i zamolio bih vas da Prihvatite moje iskreno izvinjenje. I iskreno se nadam vasem pozitivnom odgovoru.

S Postovanjem Steven Jeans

08.03.2023 15:15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom