Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sasa Ashee

Player
Player
ime: Shayk Sasaa
Pol: Muski
Godine: 17
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Novi Sad
Težina: 80kg
Visina: 190
Boja očiju: Braon
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: imam na stomaku
Hobiji: Pucanje,trkanje,voznja automobila
Sve je pocelo 2008. godine kada sam se rodio u Novom Sadu.Od malih nogu su me zanimale puske i automobili.Kada sam zavrsio osnovnu skolu u Srbiji sa roditeljima sam odlucio da se preselim u Los Santos.Tamo sam otisao na obuku za NG koja je trajala godinu dana.Tu obuku sam savladao odlicno imao sam odlicnu sposobnost pucanja i veliku fizicku spremu.Koja mi je u daljem toku pomogla da bih mogao da postanem clan vlade gde sam bio secret agent,a kasnije i clan LSPD.Kaasnije sam odlucio da se vratim u vladu i radim kao tajni agent taj posao mi je isao odlicno zaustavljao sam kriminalce i hapsio ih.imao sam i sporedni hobi u kom sam se bavio fudbalom igrao sam za Fc Los Santos.Gde sam igrao poziciju golmana.Zbog fudbala sam prestao da radim u vladi kao tajni agent i posvetio se fudbau. sa timom sam osvojio ligu sampiona i pretsao da igram fudbal.A kasnije sam se ponovo vratio u LSPD i do penzije ostao u LSPDU.Imao sam unuke koji su isli mojim koracima i takodje su bili uspesni u Los Santosu kao ja.U LOS Santosu svi su nas znali i voleli.
Sasa moze pruzati prvu pomoc sa revolverom u ruci jer je u proslosti imao iskustva u lecenju dok je bio sam na ostrvu.
Sasa moze da pokupi oruzije sa poda dok ima revolver u ruci jer je ogroman i snazan.
Sasa moze da pretrazuje sa revolverom u ruci jer je snalazljiv te ce naci nacin da jednom rukom drzi revolver a drugom da pretrazuje lice.
Sasa ne trazi vise od 1 validnog razloga da nekog ubije. (postovace se pravilo G.P6.15).
Sasa moze da vozi sva off-road vozila do 65km/h zbog svog znanja i spretnosti o vozilima.
Sasa moze da ide sam na dvoje ljudi zbog svoje visine,kilaze i pre svega spretnosti i snage.
- Sasa moze da pretrazuje bez da navlaci rukavice jer se ne plasi da vladine organizacije nadju trag o njemu (snalazljiv je te im moze pobeći).

Biggus Nibbus

Player
Player

Biografija ODBIJENA!
Prica mora sadrzati 200+ reci
Prijavite se ponovo za 7 dana!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom