Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | leo plluxury 13733

Rejected
Status
Not open for further replies.

YES

Player
Player
Ime:Leo Plluxury
Pol:zenski
Starost:35
Mesto rođenja:Los Santos
Otac: Daniel Plluxury
Majka:Fafila Plluxury
Pol:zenski
Težina:85
Visina:1,90
Boja očiju:zelene
Boja kose:sive
Tetovaže:Niz ccelom telom
Prednosti:Brz,Snalazljiv i mnogo puno vestine
Slabost:nemam

Ovded je Leo Plluxury koj Je Rodjen U Los Santos 1 1 1988 .Rodjen u siromasnim semejstvom dok sam bio mali nisam imo nista ni slatkis nit nista.Sad kad sam vise vozdrasan imam 35godine i znam da zaradim za sebe imam puno auta kuce biznise. Ja sam jedan koj je bio jako tuzan kao dete jer su mi se roditelji svadjali i zbog doka sam mislio kao mal da sam ja vinovan za to sta se desavalo.
Sada sam spretan da nosim oruzje svegde samnom u samo odbrani.Ja sam radio u puno drzavnih org kao sto su Los Santos Department,San Andreas Highway Patrol,Federal bureau of investigation,Emergency Medical Services,Government .Nije samo to idemo sad malo i od kriminalnih org koj su:Blood Street Gang,Los Santos Vagos,Balas,The Ballas,The families.Sad idemo u familijama ja obozavam moja familija svi su mi ko braca Mi zajedno idemo da se borimo do kraja nikad ne odustajemo jedan od drugog,Zabavlajmo se pravimo zurke Napadamo druge fam i tako dalje.I za kraj kako ja zivim ja si se vozam sa autom po gradu idem na nekih od dogadjaja.I to je to cela zivotna prica o Meni Leo Federov.NIKAD NE ODUSTAJ

Ishodi:
1-Leo se ne boi 1v2.
2- Ako na Leo mu se nesvidi neko sme da ga ubije.(5sec pravilo)
3-Leo Sme e da pretrazuje likove sa revolverom
4-Leo sme e da dize likve sa revolverom
5-Leo Je sposoban da nosi oruzje kao heavy sniper,mitraljez i Heavy Shotgun
6- Leo sme da nosi oruzje sa xxx
7-Leo moze svaki OFF-Road Auto do 70km/h Jer ima dobru vestinu
8-Leo moze da kupi oruzje sa revolverom u ruci

Biggus Nibbus

Player
Player

Biografija ODBIJENA!
Promenite zivotnu pricu
Prijavite se ponovo za 7 dana!