By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao sta vidis danas smo 9 a to se desilo u vece u 21:30 tako da ima jos vremenai sta je najjace da ti ne shvatas 48 sati traje pov
hahahahhahahaha je si ti lud ili neznas da citas 3/7/2023 je povkao sta vidis danas smo 9 a to se desilo u vece u 21:30 tako da ima jos vremena
slusaj ovog sto mu je mudja preneo sve pa misli da je neki tu sad pametnjakovic... decko proslo 48h od ove situacije, drugo mass mgas ko i svaki put a admini te ne kaznjavaju ni tebe ni tvoju familiju, trece radis FRP pa se vadis da te ne smeju robati na ic eventu? si poludeo?Ispred admina me vredja kaze mi matori,pokusavaju da me robaju na komponentama i takodje ispred admina ubijaju druge ljude.
ako je postavio veceras u 22 reci mo dat je proslo 48 sata a sad jos admin moze da prihvati/odbije zalbuhahahahhahahaha je si ti lud ili neznas da citas 3/7/2023 je pov
A sto vredjas os sad da te prijavim za toxic lidera,ja nemam oci i ne mogu da pročitam i imam papire da sam lud xdhahahahhahahaha je si ti lud ili neznas da citas 3/7/2023 je pov