Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12925
Players nickname
Niksa Creed
Suspect ID
24407, 22323
Date of violation
Mar 9, 2023
Time of violation
14:42
Proofs
https://youtu.be/AEvMUo0wehY

Mihailo Lucchese

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite duzi POV
Imate rok 6h

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
Sta to ima veze sa 24407 ID??

Carlos Armone

Player
Player
druze nisi mi ocitan uopste na mapi, a da sam znao da si tu vjerovatno bi te tukao dok te ne ubijem.. ne bi te samo cuknuo tako

Mihailo Lucchese

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV gde su snimljeni svi slojevi
Imate rok 6h

Niksa Venganza

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV gde su snimljeni svi slojevi
Imate rok 6h
postovani i uvazeni administratore kao sto se moze vidjet na mom povu namjerno su me zgazili, takodjer se vidi da snimam sve slojeve na kraju pova di sam stavio instant replay, takodjer se vidi kad alt tabujem sve prozori koji su mi trenutno otvoreni ali se ne vide jer su na drugom monitoru.
Hvala

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
postovani i uvazeni administratore kao sto se moze vidjet na mom povu namjerno su me zgazili, takodjer se vidi da snimam sve slojeve na kraju pova di sam stavio instant replay, takodjer se vidi kad alt tabujem sve prozori koji su mi trenutno otvoreni ali se ne vide jer su na drugom monitoru.
Hvala
Jednom te je zgazio jer si mu se nisi ni ucitao

Carlos Armone

Player
Player
Hvala
apruvajte mu vise al isto tako apruvajte i ovo vrijedjanje u bolnici, neka stavi pov 5 sekundi ranije. Posto si tako navalio da dobijem kaznu al sljedeci put cu te ubit da imas za sto da me postavljas ovdje na forum, necu te samo cuknut

Status
Not open for further replies.
Top Bottom