Sve se vidi u POV gaze me ispred bolnice.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postovani i uvazeni administratore kao sto se moze vidjet na mom povu namjerno su me zgazili, takodjer se vidi da snimam sve slojeve na kraju pova di sam stavio instant replay, takodjer se vidi kad alt tabujem sve prozori koji su mi trenutno otvoreni ali se ne vide jer su na drugom monitoru.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV gde su snimljeni svi slojevi
Imate rok 6h
Jednom te je zgazio jer si mu se nisi ni ucitaopostovani i uvazeni administratore kao sto se moze vidjet na mom povu namjerno su me zgazili, takodjer se vidi da snimam sve slojeve na kraju pova di sam stavio instant replay, takodjer se vidi kad alt tabujem sve prozori koji su mi trenutno otvoreni ali se ne vide jer su na drugom monitoru.
Hvala
apruvajte mu vise al isto tako apruvajte i ovo vrijedjanje u bolnici, neka stavi pov 5 sekundi ranije. Posto si tako navalio da dobijem kaznu al sljedeci put cu te ubit da imas za sto da me postavljas ovdje na forum, necu te samo cuknutpostovani i uvazeni administratore kao sto se moze vidjet na mom povu namjerno su me zgazili, takodjer se vidi da snimam sve slojeve na kraju pova di sam stavio instant replay, takodjer se vidi kad alt tabujem sve prozori koji su mi trenutno otvoreni ali se ne vide jer su na drugom monitoru.
Hvala
dere mi se da sam npc a on sa mnom zajedno u bolnici, zamisli pametnjakovica.respect za sve al najvise volim likove koji se deru nekom ncp u bolnici![]()