Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Boksa

Player
Player
Pozdrav Mujo hteo sam te zamoliti za da mi das oped sansu da igram na ovaj prekrasan proekt stvarno bi zelio da se vratim na Grand RP da igram oped sa mojim drugovima hocu ti priznam da jesam sherao acc ali kako sta sam rekao kad cu dobit unban da cu da promenim pass od acc da ne bi mi ulazili vise drugovi na acc ali nisam znao kako da promenim password od acc zato sam ga ostavio kako sta je bilo i nisam se potrudio da promenim passowrd ali kad sam dobio unban od Mazhora upalio sam samo jednom Grand posle toga nisam igrao neznam dali je neko usao u acc ili nije mislim da je neko usao u acc jer ne bi dobio dzaba ban za isto pravilo od kad sam dobio unban hvala ti puno sta trosis vremena citat ovo ali samo hocu ti kazem da stvarno hocu oped rpat na ovaj prekrasan proekt gde sam poceo igrat skoro pre 2 godine i stvarno bi bio zadovoljan ako mi prifatis zalbu i necu vise krsit pravila da ne bi se ovo oped dogodilo hvalati oped puno zelim sve najdobro i cao

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, twink ne moze dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom