Pozdrav, pre svega zelim da uputim izvinjenje celoj Administraciji, moj drug i ja smo krenuli da igramo pocetkom januara na ovom projektu, nakon desetak dana sakupili smo dovljno novca da kupimo po kucu da bi smo sejali semena, jer nismo stizali svakodnevno da posejemo semena ujutru dogovorili smo se da jedno jutro poseje on a drugo ja sa oba naloga. U tom pocetku nismo bili upuceni u pravila i nismo znali da je to zabranjeno. To smo radili SAMO DVA DANA dok nam ostali clanovi fama u kojem smo tada bili nisu rekli da je to strogo zabranjeno i da moramo da naucimo Pravila Servera. Od tada do danas smo drug i ja svaki dan igrali i postovali Pravila Projekta, pre desetak dana smo kupili i Neformalnu Familiju i krenuli skupljati ljude kako bi smo se jos vise zabavili na serveru.
Tako da zelim uputiti iskreno izvinjenje i molbu Muji Simbi kao i celoj Administraciji zbog ove situacije i ovog nesporazuma i zamoliti da drug i ja dobijemo unbanove i da nam se pruzi jos jedna sansa, jer zaista nikad ne bi smo dosli na pomisao da prodamo svoje naloge ili nesto slicno. Ta cela situacija se dogodila sredinom Januara i uradili smo to samo dva do tri puta ako se ne varam dok nismo saznali da je zabranjeno. Obecavamo da se ovo vise nikada nece ponoviti posto smo sada upuceni u pravila. Dosta truda i vremena smo ulozili na serveru i ne zelimo to tek tako izgubiti.
Moj ID:37222
Moje ime u igri: Aleksa Trimkovic
Id od mog druga: 37280
Drugovo ime u igri: Sergej Kalasnjikov
Tako da zelim uputiti iskreno izvinjenje i molbu Muji Simbi kao i celoj Administraciji zbog ove situacije i ovog nesporazuma i zamoliti da drug i ja dobijemo unbanove i da nam se pruzi jos jedna sansa, jer zaista nikad ne bi smo dosli na pomisao da prodamo svoje naloge ili nesto slicno. Ta cela situacija se dogodila sredinom Januara i uradili smo to samo dva do tri puta ako se ne varam dok nismo saznali da je zabranjeno. Obecavamo da se ovo vise nikada nece ponoviti posto smo sada upuceni u pravila. Dosta truda i vremena smo ulozili na serveru i ne zelimo to tek tako izgubiti.
Moj ID:37222
Moje ime u igri: Aleksa Trimkovic
Id od mog druga: 37280
Drugovo ime u igri: Sergej Kalasnjikov