Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 10, 2023
Time
20.00
Proofs
https://imgur.com/a/LB6X8rP

Arthur_Johnson

Player
Player
Postovani ,
Pisem u vezi mog trajnog bana za navodnog vrijeđanje projekta dok sam bio visa sila smatram da nisam bas zasluzio perma ban ponovo .
Lukas Anderson i ostali neki bivsi admini su dobijali blacklist ali oni su doxing ceo admin team .
Znam da je sramota sto sam kacio ono na forum , ali sam ja obrisao taj video i nisam posle doxing server poput ostalih blacklistanih igraca .
Hteo bi se izviniti vama sto sam vas vrijeđao u proslosti , sto bi otisao u admine da mrzim Grand? mislio sam da ce proci sve OK dok sam bio u adminima , jednostavno sam ja baksuz i verujem svima al takodje nije lepo od strane osobe koje mi je namestila BL kojoj sam pomogao da dobije UN-BL .
Razumem da morate reagovati burno kad neko vrijeđa server al to sam napisao u chatu da sam hteo vrijeđati nebi ni dogurao do admina vec bio odma dobio blacklist .

Ukoliko moze samo da mi ni block forum nalog , izvinjavam se na smetnji unapred .
Questions:

Jel bi se mogao se vratiti ponovo na server , ne mogu shvatiti cinjenicu da mi je ponovo blokiran nalog jer mi je sve nekako pre brzo bilo dok sam bio adminima pazio sta radim koliko sam mogao , al bio sam donekle nov u adminima .

Ukoliko me necete trenutno un-blacklist jel bi mogao dobiti za Amnesty week koji ce najverovatnije biti u Maju.

:<

Status
Not open for further replies.
Top Bottom