Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Boksa

Player
Player
Dobro vecer Mujo kako sta znate odbili ste mi zalbu Rejected - G.P 1.1 | Mujo Simba zbog to sta ste rekli da mi je twink acc ali zapravo nimije twink nego main acc twink acc mi je Id 6739 gde sam dobio na taj acc ban za G.P 1.4 za imanje previse twink acc nez stvarno gde sam pogresio jer znam da sam dao acc moji drug da mi igra za haloween event ste je bilo ali sam sam se zajebo sta sam mu dao i on je posalio svima taj acc znam da sam lagao pre ali hocu kazem vistinu jer stvarno zelim oped da igram na ovaj proekat sa mojim drugovima isto je bilo za prvi put kad sam trazio unban za gp 1.1 Mazhor dao mi je unban ali nisam igrao ja posle od kad sam dobio unban jer sam formatirao komp i nisam igrao pa na osmog januara drug kome sam dao acc rekao mi je da sam ponovo dobio ban za gp 1.1 jer nisam promenio pass od acc neko valda mi je usao u acc niko nish nimije rekao i samo hocu da se vratim na grandu na main acc Bojan Lesh ID 6711 i po moznost ako je moguce na moji twink Kevin Dinero gde sam dobio ban za gp 1.4 ali nemora twink samo hocu main jer necu radim gluposte na main acc samo hocu da se vratim i rpam na ovaj prekrasan proekt nadam se daces mi dati novu sansu znam da mnogo hocu ali obecam ti da nece se nikad dogoditi da ti trazim unban ako sad mi dajes sansu hvala puno za vaseg vremena i laku noc.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom