Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5938
Players nickname
Antonio_Mlatimudovic
Suspect ID
7906
Date of violation
Mar 11, 2023
Time of violation
11:45
Proofs
https://prnt.sc/pA493VFLZtrH

Antonio Mlatimudovic

Player
Player
Radio sam u SAHP-u i dosao sam do cina Zamjenik Komandanta S.W.A.T-a. No medjutim, saznao sam IC da mi se cin skida zbog tzv. neaktivnosti u SAHP-u, a ja preko tjedna udjem u grad od 15, 16h i budem do 21, 22h i ne idem u grad sa duznosti. I iz tog razloga sam uvidio da po tome pitanju tamo vise nemam mjesta za neki veci napredak te sam zatrazio otkaz sa tim razlogom. I gospoda su mi dali otkaz i blacklistu na 30 dana za sve org, a kolega koji se isto dao otkaz nije dobio cak ni bl samo za SAHP, nego su ga samo pustili da ode. Ja smatram da je to nepravedna bl iz razloga sto za takvu vrstu bl mora biti neki veci prekrsaj pravila grada i organizacije. Da sam dobio bl samo za SAHP ne bih se zalio. Trazim da se skine blacklista ili neka se smanji samo na SAHP. Prilazem dokaz da sam bio clan SAHP-a.

Last edited:

Evion White

Player
Player
Radio sam u SAHP-u i dosao sam do cina Zamjenik Komandanta S.W.A.T-a. No medjutim, saznao sam IC da mi se cin skida zbog tzv. neaktivnosti u SAHP-u, a ja preko tjedna udjem u grad od 15, 16h i budem do 21, 22h i ne idem u grad sa duznosti. I iz tog razloga sam uvidio da po tome pitanju tamo vise nemam mjesta za neki veci napredak te sam zatrazio otkaz sa tim razlogom. I gospoda su mi dali otkaz i blacklistu na 30 dana za sve org, a kolega koji se isto dao otkaz nije dobio cak ni bl samo za SAHP, nego su ga samo pustili da ode. Ja smatram da je to nepravedna bl iz razloga sto za takvu vrstu bl mora biti neki veci prekrsaj pravila grada i organizacije. Da sam dobio bl samo za SAHP ne bih se zalio. Trazim da se skine blacklista ili neka se smanji samo na SAHP. Prilazem dokaz da sam bio clan SAHP-a.
Decko sa moje strane nisi Dobio BL. ti si trebao da Dobijes blacklistu za Sahp ni to ti nisam dao.
bio si NE-Aktivan -NE-poslusan samo si cekao da ti dode plata..
plakali ste svaki dan za Rank..
dali ti zamenik komandanta Swata 23 rank !!! i ako nisi zasluzio.. zamenik si bio dok nisi hteo otkaz..
Pokazi ti svoje Patrollogove kad si bio aktivan za SAHP i sta si radio osim cekanje na platu
tako da pazi na koga se zalis.

Last edited:

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Decko sa moje strane nisi Dobio BL. ti si trebao da Dobijes blacklistu za Sahp ni to ti nisam dao.
dali ti zamenik komandanta Swata 23 rank !!! i ako nisi zasluzio.. zamenik si bio dok nisi hteo otkaz..
Pokazi ti svoje Patrollogove kad si bio aktivan za SAHP i sta si radio osim cekanje na platu
Ko god mu je dao BL to nije razlog 30 dana bl za sve org...

Antonio Mlatimudovic

Player
Player
sta pricas ti momak, nikad nisam "plakao" za rank a kamo li svaki dan, slusao svake naredbe koje su bile izdane, tokom vikanda cijeli dan aktivan, preko tjedna zbog posla od nekih 15h do 21, 22h zavisi kako koji dan

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom