Zdravo dragi Mujo. Na današnji dan dobio sam trajnu zabranu zbog prodaje grand coins kao asistenta. Nisam znao da je to zabranjeno. Označili ste me u diskordu administratora i mislio sam da je to ponuda za mene da uđem u administratorski tim. Ali to je bilo suprotno. Označen sam i rekli ste mi da ću dobiti blacklist sa servera. Bio sam u neverici. U početku je bilo kao da sanjam i nisam verovao ništa od toga. Zatim nekoliko sekundi nakon što sam označen u mojoj porodici, ljudi su počeli da pričaju i pitaju šta se dogodilo. Počeo sam da plačem jer sam mislio da kao asistent mogu da prodajem grand coins, ali ne i kao administrator. Sad pišem ovo sa suzama. Ovaj projekat mi mnogo znači, igrao sam se sa svojim najboljim prijateljima, imao toliko zabave, ljutnje, tužne, srećne, avanturističke trenutke. Ali sada ne mogu da verujem ništa. Samo želim ponovo da igram i da se zabavim kao pre. Igrao sam na srpskom serveru od prvog dana kada je počeo. To je bila moja omiljena igra i samo sam čekao priliku kao administrator. Ne zanima me ništa više od toga da ponovo igram. Prihvatam svaki wipe. Tako mi je žao zbog mog nesporazuma. Dajem reč da više ovako neću uraditi ništa loše na serveru. To me najviše boli jer sam kvalitetno proveo vreme na ovom serveru i voleo bih da ponovo uživam u igri. Sada ne mogu da igram ni na svom alt nalogu, što je još gore po mene. Volim da igram ovaj projekat i molim vas za drugu priliku da ponovo igram. Hvala vam što ste ovo pročitali i nadam se da me razumete i da će to biti pozitivan odgovor.
Pozdrav Mujo.
Pozdrav Mujo.