Molim da se ova kazna makne jer po GP 1.13 (1.3 U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. ), mi u IC nismo znali da je tamo neka org te smo tamo bili sami punih 6 min tek onda se covjek teleportirao do nas i poceo nam govoriti kako se moramo maknuti i prijetio nam je kako cemo pozaliti ovo a mi ga nakon toga nismo uopce culi a mi kad smo ga culi da se odmaknemo mi smo otisli a on nas je nakon toga poceo pratit i toe to.
I brat je napisao Bait a mi nismo znali sto je tamo jer nikoga nije bilo i nikad nije rekao da je on u organizaciji.
Nemojmo da se zaboravi da se covjek samo pojavio ispred nas ili je admin ili ima cheatove. Ovdje je njegov video o d 1minute ne cjelog dogadaja: Approved - Ghetto Pravilo 1.3 I ID: 11009, 33408
Hvala unaprijed.
I brat je napisao Bait a mi nismo znali sto je tamo jer nikoga nije bilo i nikad nije rekao da je on u organizaciji.
Nemojmo da se zaboravi da se covjek samo pojavio ispred nas ili je admin ili ima cheatove. Ovdje je njegov video o d 1minute ne cjelog dogadaja: Approved - Ghetto Pravilo 1.3 I ID: 11009, 33408
Hvala unaprijed.