Lik mi dolazi u zadnje sec pre da se moze uzeti padobran, ja mu dajem zahtev i ga ubijam kako sam mu odbrojao 5 sec.Jer nije ispunio zahtev za to vreme, i lik me kaci zato sto sam ga zapucao na 2 sec a ne sto mu dajem 5 sec tamo.A na povu se cuje kako kazem 1 i ga pucam u to vreme.I kaze mi Miyagi u demorganu da ja ne smem da mu brojim tamo 5 sec i da mu dajem zahtev, jer nisam imao rp razlog dovoljan.Kakav rp razlog tamo svako ti daje 5 sec i te ubija jer brani padobran, i van grada je plus niko nije dobio warn za sada za to.I gde ste videli ovakve padobrane u RL da ti daje kutija delove za auto i dr stvari.Smatram da je admin doneo pogresnu odluku jer nema kako drugacije da uzmem padobran.Jer pise ne mozete uzeti padobran dok ima ljudi u blizini.Znaci moram da ih ubijem da bi uzo jer oni nece da se odmaknu ako im kazem niti pa ja.Sve sam uradio kako treba i dobijem warn, jer Miyagi nije igrao pola godine i nije u toku.Nek mi objasni kako da uzmem parashut bez da ga ubijem to me zanima, stojicemo tamo 10 ljudi oko njega i niko nece 1 sat da ga uzme ako se ne pobijamo.Nema smisla bukvalno sta admin prica.