Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Rich
Administrators nickname
Miyagi Chang
Date
Mar 11, 2023
Time
22:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/339693/#post-1221070

MEHANIX

Player
Player
Lik mi dolazi u zadnje sec pre da se moze uzeti padobran, ja mu dajem zahtev i ga ubijam kako sam mu odbrojao 5 sec.Jer nije ispunio zahtev za to vreme, i lik me kaci zato sto sam ga zapucao na 2 sec a ne sto mu dajem 5 sec tamo.A na povu se cuje kako kazem 1 i ga pucam u to vreme.I kaze mi Miyagi u demorganu da ja ne smem da mu brojim tamo 5 sec i da mu dajem zahtev, jer nisam imao rp razlog dovoljan.Kakav rp razlog tamo svako ti daje 5 sec i te ubija jer brani padobran, i van grada je plus niko nije dobio warn za sada za to.I gde ste videli ovakve padobrane u RL da ti daje kutija delove za auto i dr stvari.Smatram da je admin doneo pogresnu odluku jer nema kako drugacije da uzmem padobran.Jer pise ne mozete uzeti padobran dok ima ljudi u blizini.Znaci moram da ih ubijem da bi uzo jer oni nece da se odmaknu ako im kazem niti pa ja.Sve sam uradio kako treba i dobijem warn, jer Miyagi nije igrao pola godine i nije u toku.Nek mi objasni kako da uzmem parashut bez da ga ubijem to me zanima, stojicemo tamo 10 ljudi oko njega i niko nece 1 sat da ga uzme ako se ne pobijamo.Nema smisla bukvalno sta admin prica.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom