Pozdrav Administraciju.Kacam zalbu za 6.22 jer se radi o namjestenom banu.Ovako krece cijela priča.Prije jedno 15 dana sam kupio porodicu 3 nivo i drug me je zamolio da prebacim njemu da vodi malo to jest da gazduje da vidi kako to sve u stvari ide oko fam itd.I tako da sam ja njemu prebacio,kupili smo plantazu,poceli smo sabjerati auta,sve je lijepo pocelo i fam se pocela razvijati bili smo top 20.I njegovo ne akitvnosti na serveru smo mi oostali trazili da on mn vrati fam.Te je izjavio da je ban dobio za 4.1 te da nemoze uci da prebaci fam to jest sve je bila laz.I do jucer dok nisam napiso mu poruku mi prodajemo plantazu i napustamo porodicu jer ta plantaze je od nasih para nas trud,jer smo mi najvise ulagali truda,opremali ljude,isli na evente,sabjerali parasute po Avio Nosacu.Te kad smo rekli da prodajemo plantaze i nap fam on ulazi u Grand nakon 3 minute Kick na sve iz porodice i okaci mn za kradu skaldista i mog druga.Gdje je samo otvorijo kategoriju uzeto oruzije nije sve kategorije,gdje sam stavljo i vraco oruzje,gdje sam svojim parama kupovo revolvere i metke i ostale stvari za evente.U mom pov se vidi kako sam sve sto sam uzeo i vratio i da je bilo pred evente.Jer sam bio siguran da ce se ovo desiti,pa sam sve snimio.I na kraju posle svega radi Blackmail trazi od mn 2 miliona da povuce zalbu.Tako da je drug kojeg znam od kad sam poceo grand bio zeljan para te je sve radio radi kesa.I na kraju to je sve moje i fam i plantaza i sva auta koja su god njeg je sve od mojih para koje sam ja kupio i prebacio njemu da budem drug da ja samo ne vodim fam da malo on vodi da se u igra malo u to.Ali jbg on je sve sjebo i kreno namjestati banove te je sve rasprodo i uzo sb kes. Te bi molio admine da mi daju unban jer se radi o namjestenom banu,te igram ovaj grand vec 1 god te znam pravila servera itd da ne smije se krast iz skladista prodavati porodicni biznis itd.Uzivaj te u citanju.Hvala