Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Castle
Administrators nickname
Miyagi Chang
Date
Mar 12, 2023
Time
11:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nK57jfBDlhk

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Smatram da admin nije postupio kako treba po pravilima, i da je igrac id: 8888 trebao da se kazni za GP 3.1 U povu se vidi ocigledno ooc vredjanje više puta. Molim da neko od visih admina pregleda zalbu. Takodje nije mi jasno zasto nije kaznjen za mesanje u pricu mene i admina, a niko ga nije pozvao i zasto admin tu nije reagovao.. ?

Pozdrav

Darko Hazze

Player
Player
Smatram da admin nije postupio kako treba po pravilima, i da je igrac id: 8888 trebao da se kazni za GP 3.1 U povu se vidi ocigledno ooc vredjanje više puta. Molim da neko od visih admina pregleda zalbu. Takodje nije mi jasno zasto nije kaznjen za mesanje u pricu mene i admina, a niko ga nije pozvao i zasto admin tu nije reagovao.. ?

Pozdrav
Niko te OOC nije vredjao hahahahaha smesan si samo

Tobias Rieper CREW

Player
Player
U prisustvu admina sve OC. Tako da trebalo bi da bude kaznjena osoba koja vredja u prisustvo admina.
Lik je prekidao razgovor moj sa adminom kog sam ja zvao. Niko ga nije zvao niti je bio deo situacije da bi bilo sta pricao.
I jos je radio RDM posle toga da pokaze koliko je veliki smeker kako kaze "BOG I BATINA" ali samo u igri u njegovoj masti :ROFLMAO: Decko malo jaci od kisele vode :D

Darko Hazze

Player
Player
Lik je prekidao razgovor moj sa adminom kog sam ja zvao. Niko ga nije zvao niti je bio deo situacije da bi bilo sta pricao.
I jos je radio RDM posle toga da pokaze koliko je veliki smeker kako kaze "BOG I BATINA" ali samo u igri u njegovoj masti :ROFLMAO: Decko malo jaci od kisele vode :D
Toxic Leader Fam-a

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Toxic Leader Fam-a
O cemu ti pricas decko? Molim admine da reaguju na ove gluposti sto covek pise. Klasican namestac warnova i banova. Presmesan si
Ako je neko toxic to si ti. Leci te komplekse dok nije prekasno. Kupicu ti zvecku da se igras ako si nervozan

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom