Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27505
Players nickname
Leo Venganza
Administrators nickname
Milan Darkin
Date
Mar 13, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/340786/

David Bushford

Player
Player
Brate bio sam kod njih u fam i sve je bilo top taj id 38091 je moj drug i ja sam mu reko da ne krade da ce dobit ban ja na id 27505 sam uzimao brate samo za informale i bizzwar sok rev i municiju lepo se vidi na slici kod njih da sam uzo 60 metka za rev 1 rev i 2 soka ne znam cemu meni nabijaju ban tek sam dobio skoro unban i sad dodje neko da mi kvari opet da ne mogu igrat nisam nista pokro tipa da ima 5,6 reva itd nego sam uzeo samo za informal ne znam zashto su mi dali rank da mogu uzimat ako vec ne smijem uzet 1 rev metke i sok...

arhusarjami

💦
Player
Laze taj id 38091 se zove Zhica a tvoj nadimak je Zhica tako da nemoj da lazesh administraciju

Zile Montana

Player
Player
Brate bio sam kod njih u fam i sve je bilo top taj id 38091 je moj drug i ja sam mu reko da ne krade da ce dobit ban ja na id 27505 sam uzimao brate samo za informale i bizzwar sok rev i municiju lepo se vidi na slici kod njih da sam uzo 60 metka za rev 1 rev i 2 soka ne znam cemu meni nabijaju ban tek sam dobio skoro unban i sad dodje neko da mi kvari opet da ne mogu igrat nisam nista pokro tipa da ima 5,6 reva itd nego sam uzeo samo za informal ne znam zashto su mi dali rank da mogu uzimat ako vec ne smijem uzet 1 rev metke i sok...
Druze nisi ti uzeo 1 rev i metkove tuku ti si Pokro Cjelo Skladiste

Ancceloti Reyli

Šef
Player
Brate bio sam kod njih u fam i sve je bio top taj id 38091 je moj drug i ja sam mu reko da ne krade da ce dobit ban ja na id 27505 sam uzimao brate samo za informale i bizzwar sok rev i municiju lijepo se vidi na slici kod njih da sam uzo 60 metka za rev 1 rev i 2 soka ne znam cemu meni nabijaju ban tek sam dobio skoro unban i sad dodje neko da mi kvari opet da ne mogu igrati nisam nista pokro tipa da ima 5,6 reva itd nego sam uzeo samo za informal ne znam zashto su mi dali rank da mogu uzimat ako vec ne smijem uzet 1 rev metke i sok...
Brate Pokro si ih nema potrebe za pametovanjem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom