momak ne zna sta je pg imam 5 klipova samo o njemu gdje pg-a + jos radi 6.15 i to cu kacit
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Previse kratak klip da bi se videlo bilo sta.momak ne zna sta je pg imam 5 klipova samo o njemu gdje pg-a + jos radi 6.15 i to cu kacit
vidi se sve na pocetku admin je tu da odluci ne tiPrevise kratak klip da bi se videlo bilo sta.
i klip je kratak jer sam klipao kako me ubio bez zahtjeva i momak napravi pg te opet klipamvidi se sve na pocetku admin je tu da odluci ne ti
Opusteno burke nista ti lose ne kazem samo ti kazem da se vrlo malo sta vidi, stavi instant replay da ti klipa 2-3 minuta i uvek imas dovoljno dokaza za bilo koju situaciju.vidi se sve na pocetku admin je tu da odluci ne ti
onda izvinjavam se xd ma kazem ti stvar je u tome sto mi klipa zadnjih minut i klipao sam prije ovog klipa mozes vidit u gornjem kutu desno snimio sam kako me ubija bez zahtjeva i poslje toga pg napraviOpusteno burke nista ti lose ne kazem samo ti kazem da se vrlo malo sta vidi, stavi instant replay da ti klipa 2-3 minuta i uvek imas dovoljno dokaza za bilo koju situaciju.