Dosao da me provocira bez ikakvog razloga i bez icijeg dopustenja je usao u bazu sve se da iz prilozenog videti molim da se ovakvo ponasanje nedolicno sankcionise
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako si ti brate lider zutih i u plavimaDosao da me provocira bez ikakvog razloga i bez icijeg dopustenja je usao u bazu sve se da iz prilozenog videti molim da se ovakvo ponasanje nedolicno sankcionise
idi jedi djemkako si ti brate lider zutih i u plavima
ma nemam nisat licno protiv nikog ali ovako da radi nije stv lepo ne treba da dobije ban ali da shvati da prvi greske i da ovo deluje kao lekcija koju treba da zapamtiovog kindera ID:23783 treba banovati
tisina tamoovog kindera ID:23783 treba banovati
imas 10 godina kinderu...tisina tamo
ovo nije nista prekrseno nosim pancir na sebi jer se bojim da me neko ne bi ubio, i stvarno se izvinjaavam ako sam sa mojim ponasanjem nekoga uvredio...Dosao da me provocira bez ikakvog razloga i bez icijeg dopustenja je usao u bazu sve se da iz prilozenog videti molim da se ovakvo ponasanje nedolicno sankcionise