vidi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Na discord psujem vidi se da ne drzim V ba povua ti sto im pcujes majku hahaha
resio si ih iskrvidi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo
Jebote ovakvi ljudi su mi najmrzni jebote sta dolazis ispred HQ i bejtas da te pucaju koji ti kurac. Ovo ti ne vrijedi kacit vjeruj mividi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo
Tebi treba dodeliti titulu Forum ratnik meseca. Balavi pokusava non stop nekom da nabije ili ban ili warn. Treba te BL, ti si izrod.
Tebe brate niko nikad nece primit u ni jednu org samo da ti kazemvidi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo
kolko baitas sinevidi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo