U povu ID 18671 prima 3x47dmg... ako je moguće da dostavi POV pošto je mene jučer okačio za 3.1 a POV je trajao 7 sec...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OMG koji cheat ja bi ga bl picka li mu materinaU povu ID 18671 prima 3x47dmg... ako je moguće da dostavi POV pošto je mene jučer okačio za 3.1 a POV je trajao 7 sec...
kindergarden pre bi rekoHydra moć
GODMODE bratPostovana administracijo, ovaj bug mi se desava vec desetak dana imam ovaj bug gde mi se vreme dsynca sat vremena uunazad i ne moguu da primim damage, ne moguu da otvorim inventar, switcham puske ili bilo kakvu interakciju sa skriptom servera o kome sam pisao pre isto desetak dana na tehnical sectionu (cak se i cuuje u povu kako govorim da ce me neko reportat zbog istog). Nisam dobio nikakav odgovor kako bi mogao da fixam pa sam pokuusao da sam resim problem reinstlirajuci RAGE MP, nazalost to nije pomoglo i eto mene uu ovoj situaciji, POV imam, ako mislite da imam cheat ili bilo sta slicno mozete me PC Checkat. Nisam mogao da uticem na ovaj bug i mislim da nije moja krivica vec je do skripte servera.
Nije nikakav desync, znam sta si uradio samim tim dobijas ban za G.P 6.23Postovana administracijo, ovaj bug mi se desava vec desetak dana imam ovaj bug gde mi se vreme dsynca sat vremena uunazad i ne moguu da primim damage, ne moguu da otvorim inventar, switcham puske ili bilo kakvu interakciju sa skriptom servera o kome sam pisao pre isto desetak dana na tehnical sectionu (cak se i cuuje u povu kako govorim da ce me neko reportat zbog istog). Nisam dobio nikakav odgovor kako bi mogao da fixam pa sam pokuusao da sam resim problem reinstlirajuci RAGE MP, nazalost to nije pomoglo i eto mene uu ovoj situaciji, POV imam, ako mislite da imam cheat ili bilo sta slicno mozete me PC Checkat. Nisam mogao da uticem na ovaj bug i mislim da nije moja krivica vec je do skripte servera.