I ja sam poceo da igram zbog RP ali RP se drastocno namalio i ne kazem da je to meni lose i da vredjam toga nasproti mi je bas dobro ovde i ne bi menjao server jer sam video da vise mi pase kada nije server tolko rp jer je poseban jer ima evente sto na druge servere nema evente sto su na FiveM ali vise ima RP u sustini na ceo RAGE su serveri takvi i ja to ne vredjam jer ako ocu evente mogu ovde ako ocu RP Full imam FiveM to ocu da kazem ali necu IG da reklamiram FiveM a nerviraju me ovakvi sto ja mu kazem da ga nece primiti u fibu ako ima manje od 15 godina u gradu jer vidim da je nov i ja sam bio ko njega prvi put kako sam gledao strimere ali brzo sam ucio i nisam se pravio pametan ko njega.Admini su se potrudili da naprave i ovde RP ali dzabe tu su ljudi drugi i tako je kako je ja nisam reko nista lose samo govorim kako je ja bi hteo da ima i RP i pucanje vise ko pre ali ljudi su to iskorenili i svaki 3 stariji igrac MGA jer ih smorilo RP izgleda i admini su ovde najbolji nema veze sto su me kaznili bezbroj puta ali imali su pravo i kazne me kolko i treba a na FiveM ti daju markere i jail kolko oni oce i imam full respect za admini ovde to je neko moje misljenje