Ja sam sa kolegom iz SWATA hapsio lika i kolega je magicno nestao i ja sam doveo doticnog do celije i on je magicno nestao i ja sam dosao do kolega da ih pitam koji je id posto ja nisam vidjeo id i moje kolege su hapsile drugog lika i taj lik me dozivo da dodjem do njega ja sam dosao posto kolega koji ga je hapsio je manji cin (Rank) od mene i ja sam sa likom postupao lepo i sve i pretresao sam ga i pogledao PDE i nije imao nikakvih kazni nije bio u kriminalnim strukama nije imao nista ne ilagalno sve je bilo legalno moje kolege su nesta pricale al im nisu radile glasne zice i liku sam napisao kaznu jer je brzo vozio i dosao je ovaj veci cin Nick vezao me i stavio na black listu pod korumpiran dao mi nepocinjenost i neposlusan a lik kojeg sam hteo pustiti je imao kamericu upaljenu i ovi su me izbacili i black listaliu i nisu hteli da me saslusaju i stavili su me u zatvor i na black listu, ja mislim da je to nepravedno jer nisam cuo kolege a lik ne bio cist. VECI CINOVI IZ SAHPA POPUT KAPETANA, ZAMJENIKA I JOS NEKI POJEDINI NECE DA SASLUSAJU OBJASNJNJA OBJASNJENJETO NIJE PRAVEDNO ZA SVE CLANOVE I CITAVU ORGANIZACIJU