Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27462
Players nickname
Nick Sontoroo
Suspect ID
16780
Date of violation
Mar 14, 2023
Time of violation
21:10
Proofs
Https://ibb.co/TRKGtwF

Mujo Poplava

Player
Player
Ja sam sa kolegom iz SWATA hapsio lika i kolega je magicno nestao i ja sam doveo doticnog do celije i on je magicno nestao i ja sam dosao do kolega da ih pitam koji je id posto ja nisam vidjeo id i moje kolege su hapsile drugog lika i taj lik me dozivo da dodjem do njega ja sam dosao posto kolega koji ga je hapsio je manji cin (Rank) od mene i ja sam sa likom postupao lepo i sve i pretresao sam ga i pogledao PDE i nije imao nikakvih kazni nije bio u kriminalnim strukama nije imao nista ne ilagalno sve je bilo legalno moje kolege su nesta pricale al im nisu radile glasne zice i liku sam napisao kaznu jer je brzo vozio i dosao je ovaj veci cin Nick vezao me i stavio na black listu pod korumpiran dao mi nepocinjenost i neposlusan a lik kojeg sam hteo pustiti je imao kamericu upaljenu i ovi su me izbacili i black listaliu i nisu hteli da me saslusaju i stavili su me u zatvor i na black listu, ja mislim da je to nepravedno jer nisam cuo kolege a lik ne bio cist. VECI CINOVI IZ SAHPA POPUT KAPETANA, ZAMJENIKA I JOS NEKI POJEDINI NECE DA SASLUSAJU OBJASNJNJA OBJASNJENJETO NIJE PRAVEDNO ZA SVE CLANOVE I CITAVU ORGANIZACIJU

Status
Not open for further replies.
Top Bottom