Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23077
Players nickname
Luka Cash
Administrators nickname
Aberama_Thompson
Date
Mar 15, 2023
Time
00:00
Proofs
||

Luka Cash

FULLPROTEAM ON TOP
Leader of unofficial org
Dobro vece postovano administacijo . Dobio sam ban za G.P 4.1(60 dana) istina i jeste da sam koristio macro koji sam napravio za to sam saznao od vise familija (mogu reci abrahamu ili nekom u dm koja je familija i gde to rade) nisam smatrao da je to za ban jer sam mislio da nije tacno indifisano pravilo za to.Nije se moglo dobiti nikako i rp coinsi a preko ovoga su se dobijali. Zao mi je za moje postupke, na ovom serveru igram aktivno 8-10 meseci aktivan sam po 10 sati i sve sam ulozio u ovaj server kako bih nesto postigao. Ovim banon sam izgubio neformlanu i clanove u njoj.Znam da sam pogresio i ako mozete unbanovani ili bar smanjiti kaznu,nece se ponoviti molim za poslednju sansu ako se ikad ovako nesto ponovi slobodno me banujte zauvek. Znam da sam uradio losu stvar ali nisam znao kakvi su posledice jer kao sto i kazem cuo sam od drugih ljudi da to rade i niko nije bio kaznjen i onda sam mislio da nije pravilno regulisano pravilo za to. Hvala na citanju i posvecenjom vremenu na citanju moje MOLBE hvala i sve najbolje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom