Zeleo bih da se pozalim na ocigledno biased admina, koji odlucuje zalbe u korist LEO-va i uvek nalazi nacin da im pripomogne. Vec imam otvorenu zalbu na njega tako da kontent te zalbe necu ovde da spominjem jer je ovo zasebna zalba. U mojoj zalbi MASS FAILRP | FIB on je odlucio da state ne dobije warn iz razloga zato sto " se nisu videli ID-evi ". Ja mislim da je ovo cista glupost sa obzirom da se vidi Point of view cele situacije i stanje pregovora. Voleo bih da odbranim ovde lidera Marabunte ali to ce on morati da napravi zalbu za njega, a sto se tice mene, ja sam dobio za FearRP jer sam stajao u mestu tokom pucnjave. Nisam znao da sta da radim jer sam ocigledno bio zbunjen, hteo sam da me robaju i hteo sam da moj karakter umre jer samo nisam hteo da budem deo ove situacije. ID 612 je dobio za FailRP jer je ubio taoca ali ja stvarno ne znam od kad bandu briga za zivot taoca pogotovo kad je state rekao "Ubijte ga". Na kraju krajeva zalbu sam hteo da povucem iz mojih razloga ali zalba je bila lockovana i nisam mogao, ali posto je zalba odlucena tako kako je, ja se zalim na korumpiranog admina. Ovakvi admini unistavaju roleplay i generalno unistavaju projekat njihovim losim odlukama i znamo u proslosti sta se desavalo sa biased adminima.