Postovani Mujo, pisem ti po trici put iz razloga sto mi ne verujes. Kao sto mozes videti celu pricu u Proofs drug i ja smo dobili banove 10.03.2023 za G.P 1.1. Njemu je kao razlog bana pisalo ,,G.P 1.1 Main,, a meni ,,G.P 1.1 Twink,,. Tu je doslo do velikog nesporazuma, kao sto sam u prosloj molbi naveo mi smo medjusobno ulazili jedan drugome na naloge sredinom januara dok nismo znali pravila. Ja sam moj Grand acc ( Aleksa Trimkovic ID 37222) napravio u Sveckoj jer tu i zivim, aa on je njegov Grand acc ( Sergej Kalasnjikov ID 37280 ) napravio u Nemackoj jer on zivi u Nemackoj. Poslednja zalba mi je odbijena jer mislis da lazem, ja se nadam da ti ili Abraham mozete proveriti u logovima gde je koji Acc napravljen i na kojoj IP Adresi je igrano sa tim nolozima ( samo dva ili tri puta smo medjusobno ulazili na naloge jer zaista nismo znali pravila dok nam nisu rekli da je to zabranjeno). U slucaju da mi opet ne verujete recite mi samo kako drug i ja vama mozemo da dokazemo da se radi oo mom i njegovom Mainu a ne o mom Mainu i mom Twinkuju. Ja pristajem da mi se obrisu sve pare sa racuna ako je potrebno i molim vas da u slucaju da nam ne verujete date mogucnost da dokazemo. Ja se zaista izvinjavam celom RS Staffu kao i vama i molim da mi se pruzi jos jedna sansa kao i mom drugu hvala na razumevanju i ugodan ostatak dana vam zelim.