Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37222
Players nickname
Aleksa Trimkovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 10, 2023
Time
16:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/342063/

Aleksa Trimkovic

Player
Player
Postovani Mujo, pisem ti po trici put iz razloga sto mi ne verujes. Kao sto mozes videti celu pricu u Proofs drug i ja smo dobili banove 10.03.2023 za G.P 1.1. Njemu je kao razlog bana pisalo ,,G.P 1.1 Main,, a meni ,,G.P 1.1 Twink,,. Tu je doslo do velikog nesporazuma, kao sto sam u prosloj molbi naveo mi smo medjusobno ulazili jedan drugome na naloge sredinom januara dok nismo znali pravila. Ja sam moj Grand acc ( Aleksa Trimkovic ID 37222) napravio u Sveckoj jer tu i zivim, aa on je njegov Grand acc ( Sergej Kalasnjikov ID 37280 ) napravio u Nemackoj jer on zivi u Nemackoj. Poslednja zalba mi je odbijena jer mislis da lazem, ja se nadam da ti ili Abraham mozete proveriti u logovima gde je koji Acc napravljen i na kojoj IP Adresi je igrano sa tim nolozima ( samo dva ili tri puta smo medjusobno ulazili na naloge jer zaista nismo znali pravila dok nam nisu rekli da je to zabranjeno). U slucaju da mi opet ne verujete recite mi samo kako drug i ja vama mozemo da dokazemo da se radi oo mom i njegovom Mainu a ne o mom Mainu i mom Twinkuju. Ja pristajem da mi se obrisu sve pare sa racuna ako je potrebno i molim vas da u slucaju da nam ne verujete date mogucnost da dokazemo. Ja se zaista izvinjavam celom RS Staffu kao i vama i molim da mi se pruzi jos jedna sansa kao i mom drugu hvala na razumevanju i ugodan ostatak dana vam zelim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom