Dobro vece postovani administratori servera.Pre svega ja cu da se izvinim za tu veliku greku koju sam napravio i mnogo se kajem zbog te greske i ovako je to bilo davno tada.Sve je pocelo tako sto ja sam otiso na pijacu sa jednog od mojih boljih drugova mi smo dosli da vidimo sto ima tu i mi kako smo gledali mog druga su pozvali njegovi u glavu i on mi je reko da ce da dodze i ja sam mu reko oke,ja sam produzio da razgledujem sta ima na tezgi i priso mi je jedan lik i ja sam ga pitao sta mu treba on samo mi je ponudijo da se pozdravimo i ja sam prifatio posto sam mislio da je za battle pass on mi je ponudio jos jednom ja sam prifatio i po treki put mi je ponudio da mi proda 1 kripto za 1million i ja to nisam zagledao i sam klikno misic [Y] posle kada sam video da sam uradio gresku i da mi je nestalo 1 million ja sam shfatio i sam se puno iznerviro pozvao sam admina i admin je doso ja sam mu objasnilo sta je bilo i admin me je pito da li imam pov ja sam reko da nemam posto u tom momentu ne sam snimo posto nisam mislio da ce nesto da bude i od nervoze i od moju ljutinu ja sam burno izreagirao za to sad se mnogo kajem i bi zeleo jos jednu finalnu sansu posto puno drugova imam sto igraju na ovom serveru ja se duboko izvinjavam i sada mogu da obecam da nece ovo da se ponovi a ako ponovim sto nece da se desi mozete slobodno da mi date ban i necu da se bunim.Ja jos jednom se duboko izvinjavam i bi vas zamolio da mi date jos jednu sansu.Hvala sto ste me razumeli i hvala unapred imajte jep dan i puno srece u zivotu!