Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za kontantno krsenje pravila | MUJO/ABRAHAK

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
MUJO OR ABRAHAM
Date
Mar 17, 2023
Time
00;00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/341987/#post-1235308

MUNJAVII

Player
Player
Dobio sam danas ban za konstanto krsenje pravila. zeleo bi da pitam da dobijem 3 upozorenja pred black listu za preksenjee bilo kog pravila kao sto su neki igraci imali sake sakic i kolko se secam jigoro kano . Zeleo bi da kazem jos da imam problema rl sa likom koji me je okacio Arthur jonson koji je 2 puta black listovan banan za cheat i shera admin panel ja jutube i chetove na forum i likovima ko sto je dao cheat za revolver iliji sprandziji . Decko je i sam prizno da samo oce da mi napesti black listu na noksijevom strimu . Znam da verovatno cu biti odbijen al zelim da se izvinim svakom liku kome sam zeznuo rp iskustvo i da znate da mi to nikad nije bila namera . Ako bi ikako mogli da mi izadjete u susret samo ovaj put bio bi zahvalan na iskustvu i drugove koje sam sreo i sa kim cu ostati idaje u super odnosima a to su
Sake Sakic
Kosta Armone
Pura Lee
Vlada Flo
Naum Otpisan
Matke Redd
Nizy Sosa
Sheky Gedora
Milos Gedora
Don Mikac
Haubica Garcia
Dimitrije Magluta
Yorma Obama
Nikola Falkone
Petar Sanchez
Filip kesh
Smajser Nikolai
Aldin Gedora
Eron Magluta
Marko Bujan
Nemanja Sakic
Urke Satham
Lukas Fukuma i itd...
Zelim svakom igracu dobro i da se jos jednom sretnemo na grand rp sve sam vas gotivio i ako sam nekog vredjo nek mi oprosti . Ovo je i apeal i oprostaj do sledec vidjenja vidimo se .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom