Pucaju bez upozernja ako ste mene mogli stavit za 6.15 dok sam se barnio od covjeka koji me pucao mozete i ovo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!objasni mu da makne zalbu jer ce on dobiti warn na fam za mass mg i jos sece video.Ja ne znam da li si ti normalan, pokušavaš da se boriš sa vatrom kojom ne treba. Kažem ti na fam radiu da ih ne juriš a još i sečeš sam POV koliko vidim što ne smeš da radiš. Objasnio sam ti sve ali ti ideš protiv moje reči izgleda.
nema konkretan dokaz da su ovi sa diskorda ovi u igrici ovi iz familije to nisu oni oni su iz druge familijehahah dobiti ce te warn na fam zato sto pricate +3 covjeka na discord bolje makni zalbu
mogu stavit video od 50 minuta ali to nije povezano za vas trojicu nismo jurili vas prije jurii smo neki drugi auto id 20k tak nes i nikolas nam reko da ga ne jurimo i dobro prestali smo ga jurit onda smo se zabili u vas i nes si reko ili neko od tih trojica i ja sam reko sta i ovaj je poceo pucatobjasni mu da makne zalbu jer ce on dobiti warn na fam za mass mg i jos sece video.
nije imao pistoljCovjek je izaso iz auta sa pistoljem u ruci. Prepao sam se i kreno rafal
Kako si glupPucaju bez upozernja ako ste mene mogli stavit za 6.15 dok sam se barnio od covjeka koji me pucao mozete i ovo.
kako znas da pricam sa ljudima iz porodice? ja pricam nekom nesto vezano uz igricu to je MG sa moje strane mješao sam IC stvari sa OOC ali ljudi na diskordu nisu iz pordicePricate na discord to vam je warn na fam
ovo je vrijednjeKako si glup
"DIES OF CRINGE"ovo je vrijednje
09"DIES OF CRINGE"