By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!gde je crosshair
ne zna on sta je togde je crosshair
na monitoru ima tu opciju da postavi a to ne snima nvidia ili preko cega snima vecgde je crosshair
na monitoru imam opciju za crosshair i to mi GeForce Experience ne snimagde je crosshair
Sta ti reportasZahtevam pov
Nisam video metak
Vec je banovan na jednom nalogu, tako da nije cudo da opet nesto korisit.Sta ti reportas
A gdje je recoil?na monitoru imam opciju za crosshair i to mi GeForce Experience ne snima
kao sta znate on nije dobio za cit neg za BA a vi moze da ljubomorite na njegaVec je banovan na jednom nalogu, tako da nije cudo da opet nesto korisit.
Pa nema recoil bato zato i gasi nisan iz igre da bi se teze primetilo al ajde. A cim je ejdnom korisito nesto tipa BA cit ili slicno treba ih proveriti.kao sta znate on nije dobio za cit neg za BA a vi moze da ljubomorite na njega
neznam zasto to ali ako administracija neveruje neg ga provere4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
Nema RECOIL. Vidite da kad puca kako se ekran uopste ne pomera da slova stoje savrseno mirno u odnosu pre pucnja.
sta nemam brate recoil nemoj me jebavat mozete me proveravati na sve nacine na koje ocete nemam problem s tim. A recoil definitivno imam.4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
Nema RECOIL. Vidite da kad puca kako se ekran uopste ne pomera da slova stoje savrseno mirno u odnosu pre pucnja.
BA i cit nisu slicne stvari ne razumijem na sta ides?Pa nema recoil bato zato i gasi nisan iz igre da bi se teze primetilo al ajde. A cim je ejdnom korisito nesto tipa BA cit ili slicno treba ih proveriti.
A nisan mi nije u igri jer ne koristim reshade koji mi bezpotrebno snizaje fps za razliku od vec ugradjenog crosshaira na monitoru.Pa nema recoil bato zato i gasi nisan iz igre da bi se teze primetilo al ajde. A cim je ejdnom korisito nesto tipa BA cit ili slicno treba ih proveriti.
Cuti ajdePa nema recoil bato zato i gasi nisan iz igre da bi se teze primetilo al ajde. A cim je ejdnom korisito nesto tipa BA cit ili slicno treba ih proveriti.