By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne kuzim jel ti stavljas zalbu na tog lika ili na sebe za provociranje? I sad stavljas zalbu na nas jer si kickan iz org jer si pokrao brdo stvari iz auta i skladista i brdo pancira a prije si dobio ban zbog te iste stvari jer si i prije krao.Ja sam samo hteo da ih pitam kako su oni su potegli oruzije na mene...
bas to ahahahhabrat okacio zalbu na sebe HAHAHAHAH
Okaci zalbu, sa dokazima da sam krao :'DLik koga smo izbacili iz organizacije zbog 3.6 general pravila i on pokusava da nabije warning i vozi se svaki dan po hq dolazi na subs obucen kao ballas u privatnom vozilu a nije ballas. I trazi svaki nacin da napakosti.;
Okacite zalbu sa dokazima da sam krao, a da, nisam kraoNa povu se vidi da provociras..... i ovo radis samo iz osvete jer si izbacen zbog kradje oruzja iz skladista..
Na snimku se vidi da sam izasao iz hq i svirao, hteo sam samo da vidim kako su moja braca ballasiDrugar, bolje povuci zalbu jer ces ti dobiti demorgan, ne mi!
Ulazio si u nas HQ bez nase dozvole(na videu gde stojis i sviras to je nas HQ) i sviras tamo, provociras, vec 2 dana otkad si kikovan.
Naravno, kikovan si sa razlogom, a i sam znas koji je razlog. Mozemo da te prijavimo za to i da popijes ban, ali to nije nasa namjera.
Umjesto sto dangubis ispred naseg HQ i provociras, ponesi se kao pravi roleplay igrac i otidji u drugu bandu i pucaj nas po getu.
Okaci zalbu bro moj ajdeDrugar, bolje povuci zalbu jer ces ti dobiti demorgan, ne mi!
Ulazio si u nas HQ bez nase dozvole(na videu gde stojis i sviras to je nas HQ) i sviras tamo, provociras, vec 2 dana otkad si kikovan.
Naravno, kikovan si sa razlogom, a i sam znas koji je razlog. Mozemo da te prijavimo za to i da popijes ban, ali to nije nasa namjera.
Umjesto sto dangubis ispred naseg HQ i provociras, ponesi se kao pravi roleplay igrac i otidji u drugu bandu i pucaj nas po getu.
a da znas sad da cu sve logove, sve sto si pokrao iz skladista poslati direktno Muji kad se vec ovako ponasas kad neko sranje koje je jedan lik uradio prebacujes na celu Ballas gang org a nismo te htjeli prijaviti nikome za to sto kradesJa sam samo hteo da ih pitam kako su oni su potegli oruzije na mene...