Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana biografija | Aleksa Panic I 14989

Rejected
Status
Not open for further replies.

AkiKavasaki

Player
Player
Ime:Aleksa Panic

Pol: Muski

Rasa: belac

Otac: Nemanja Panic

Majka: Jelena Panic

Visina i tezina: 190cm / 85kg

Boja ociju: Braon

Boja kose: Crna

Tetovaze: Imam na ruci i na ledjima

Biografija:

Rodjen sam 14.11.2000. u gradu Beogradu odatle sam se preselio u Ameriku cije sam drzavljanstvo dobio malo pre sluzenja vojnog roka. Kako sam sve stariji i stariji shvatam kako zivot funkcionise i zahvaljujuci odredjenim osobama sam stekao odredjene sposobnosti i odredjene vestine. Jedna od takvih osoba je i moj dragi ujak po imenu John MacTavish poznatiji pod svojim nadimkom iz vojske Soap je bio SAS snajperista. On me poducavao svojim trikovima za penjanjem po odredjenim mestima radi bolje preglednosti terena. Moj dragi otac me je ucio o ljuckim vrlinama i kako se treba ponasati u drustvu, a majka me je ucila kako se lepo ponasati i biti pronicljiv. Imao sam velike ambicije da radim u FiBu u cemu sam i uspeo posto sam sposoban i fizicki i psihicki za to. Moji roditelji su poreklom iz Srbije ali su se preselili u Ameriku cije sam drzavljanstvo i dobio. Takodje sam sluzio voljsku zahvaljujuci svom ujaku Johnu i bio sam proglasen za najboljeg snajperistu u bataljonu. Moja tetovaza Smrti sa kosom na ruci potice iz vojske i oznacava uspesnog snajperistu koji moze da ukloni metu na 2000metara. Retko se vidjam sa majkom posto ona ne podrzava moju ljubav prema oruziju i moj rad u FiBu. Otac me podrzava u mojim ambicijama.

Prica o karijeri:

Karijeru sam poceo u LSPD-u poceo sam od najnizis rankova pa sve do visoke komande,posle Lspd-a sam presao u Nacionalnu Gardu gde sam zavrsio razne obuke od voznje po neravnim terenima pa do koriscenja hevy klase oruzija tamo sam bio u SAS jedinici kao moj ujak. Kada sam zavrsio sa vojnim obukama i sluzbu otisao sam u Federal Investigition Bureau gde sam i bio u drustvu kriminalaca kako bi skupljao dokaze gde sam i naucio kako da se ponasam kao kriminalaca i da budem korumpiran. Ali se najvise pronalazim u FiBu gde sam se i vratio da duzu sluzbu i da naucim jos po nesto.

Ishodi:

Aleksa moze prodavati sva ilegalna oruzja koja ima na crnom trzistu (ne od organizacije)

Aleksa je u stanju mučiti/ispitivati za informacije i ubiti ako ne suradjuje, jer najbolji svedok je mrtvi svedok!

Aleksa moze pustiti osumnjicene na slobodu!

Aleksa moze da koristi oruzija velikog kalibra kao sto je heavy sniper !

Aleksa moze da ocisti dosije bilo kome

Aleksa je na duznosti i kad je u privatnom vozilu

Aleksa moze platiti doušnicima u korist njemu i ogranizaciji da urade bilo sta!

Aleksa moze uzimati mito do 100.000$

Aleksa moze koristiti bilo koje oružje dostupno, ilegalno ili legalno, na dužnosti ili izvan dužnosti

Aleksa moze u bilo kom trenutku ici 2v1 zbog iskustva u FIB-u!

Aleksa moze da koristi drogu radi svoje zavisnosti!

Aleksa moze svojim privatnim vozilom da ide na undercover u geto radi istrazivanja opasnog dela grada!!

Aleksa moze da vezuje, vuce i podize sa zemlje lica sa pistoljem ili tejzerom zbog svog zivotnog iskustva!

Aleksa ima skrivenu kamericu koja mu je upaljena 24/7h!

Aleksa ne voli korumpirane drzavne sluzbenike!

Aleksa ima mogućnost da daje serum istine

Aleksa ima skrivenu kamericu koja snima 24/7!

Aleksa moze unistiti tudju kamericu!

Aleksa moze ukloniti bilo koga sa poternice!

Aleksa moze onesvestiti svoje kolege kako bi izvadio prijatelja ako je uhapsen!

Aleksa moze traziti od privedenih lica da mu predaju bilo koje oruzje!

Aleksa redovno koristi kokain i marihuanu zbog svog nestabilnog stanja i traume od akcije!

Aleksa moze da vozi off road (do 30km/h) zbog posebne obuke

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazi na pravilo dogadjaja 1.6
Pripazi na pravilo PG.

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom