LIK ME SKEMO ZA 2M
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!> 1.9 Zabranjeno je izbjegavati naše sustave prodaje/kupovine. Ako izbjegavate POREZ (npr. prodaja/kupovina/trgovina kućom/predmeti/automobili/odjeća za 1k, a zatim uzimate novac) | BAN 60 dana ```
Daj deco prekinite igrati ak ne znate pravila
Bolje obrisi ovo ako nećeš i ti ban,a ako ne sklonis ode i ti i taj peder
nije bilo nikako izbjegavanje poreza nego je trebao da mi da rukavice i pare u razmjeni
nije bilo izbjegavanje poreza nego je trebo da mi da rukavice i 2m na razmjeni admin je jedan specoZnači smiješi im se lagani BAN zbog varanja države ?
znaci lik mi je trebo dat bmw m5 e60 sultan klasik i na razmenu 2m i rukavice ali on mi je dao sve to osim 2m i samo je izasao i skemao meNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ispravite naslov zalbe imate rok 6h
- Pogledajte Pravila za popunjavanje žalbe
Hahahahoducio sam odbiti ovu zalbu ndovoljno dokaza lmao
al ovo je razmena glupane auto za ova auta rukavice i 2m tolko vredi auto mora tako po scripti nece da mu prodaje valjda auta kolko kostaju i dzabe se menjali razmisli ovo nije ban ban je kada mi prodas auto za 1k i onda ti dam pare ostale kes> 1.9 Zabranjeno je izbjegavati naše sustave prodaje/kupovine. Ako izbjegavate POREZ (npr. prodaja/kupovina/trgovina kućom/predmeti/automobili/odjeća za 1k, a zatim uzimate novac) | BAN 60 dana ```
Daj deco prekinite igrati ak ne znate pravila
Bolje obrisi ovo ako nećeš i ti ban,a ako ne sklonis ode i ti i taj peder