Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19165
Players nickname
Nemanja Zajcev
Suspect ID
22646
Date of violation
Mar 20, 2023
Time of violation
03:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=AIUiBtSmR2M

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Mislim da je ovde prekrseno i pravilo drzave 1.13,kao i pravilo drzave 5.10.Ne znam da li ima biografiju ali sam siguran da ne sme drzavnim vozilom da dodje u HQ..

fiftybrutal

Player
Player
6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI
Ja ovde ne vidim korupciju samo kako grizes magnezijum opasno, ovo kod cipriana nismo smeli da radimo da pijemo magnezijum kad nam udje plava osoba u hq nego lepo rpamo sa njim, robamo, itd. sto se tice helija, daniel zampa finansirao.

fiftybrutal

Player
Player
imao sam ic razlog a to je da pricam sa deputyom (Inace ti) ali nisam se cuo. LP

Last edited:

Milovan Ashford

Player
Player
Nema fear i dolazi sa vozilo, tj helijem Vlade, ok da je došao da priča sa liderom/zamenikom ali ovk se ne ulazi u HQ bande

fiftybrutal

Player
Player
Imao sam IC razlog, poštovao sam uslove članova bande, privatni heli, ni u kom slučaju korupcija nije vidjena u dokazu, a ti se Nemanja seti šta si radio svaki dan pre 3-4 meseca, fanboyas celu marabuntu i kao fib direktor ulazis u hq, da li to znači da si bio korumpirani fib direktor?

fiftybrutal

Player
Player
AAA vidim sto ga branis, ja tek sad vidim chat AHAHAHHAHAH, Nemanja zajcev nije gangster nikad neće ni biti a status "G" se ne stiče nego se rodiš takav, a što se tiče kamerice, zajcev za svaki casefile koji ti napraviš dobijaš 200k od mene kad si već snitch da zaradis malo
Nema fear i dolazi sa vozilo, tj helijem Vlade, ok da je došao da priča sa liderom/zamenikom ali ovk se ne ulazi u HQ bande

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Imao sam IC razlog, poštovao sam uslove članova bande, privatni heli, ni u kom slučaju korupcija nije vidjena u dokazu, a ti se Nemanja seti šta si radio svaki dan pre 3-4 meseca, fanboyas celu marabuntu i kao fib direktor ulazis u hq, da li to znači da si bio korumpirani fib direktor?
Proverice se da li je privatno vozilo ili ne.Eno ga na onom lepo sredjenom travnjaku ispred Vlade "privatni" heli sa kojim si dosao.Bio si mi taoc 15 min pre nego sto si dosao u HQ,isti taj scarf si nosio.E sad ako je mg neka bude ali sa tobom je jako tesko razviti bilo kakav rp sto si pokazao prilikom oduzimanja moje advokatske dozvole.

fiftybrutal

Player
Player
Aj da stavim klip od 30 min a situacija traje 20 sec..?
Ma dobar je klip, nisi stavio deo gde ne mogu heli da parkiram, ali po kom osnovu sam ja korumpiran? Šta te tera na tu sumnju? Kao " e ovaj lik postoji, plav je, vidim mu nick, slim shady iz Gova, korupcija" to je jedini tok razmišljanja koji ja vidim, a ja u tvom povu ćutim jer se ne čujem ali rekao sam nešto nebitno bukv najveća glupost ikada.

fiftybrutal

Player
Player
Proverice se da li je privatno vozilo ili ne.Eno ga na onom lepo sredjenom travnjaku ispred Vlade "privatni" heli sa kojim si dosao.Bio si mi taoc 15 min pre nego sto si dosao u HQ,isti taj scarf si nosio.E sad ako je mg neka bude ali sa tobom je jako tesko razviti bilo kakav rp sto si pokazao prilikom oduzimanja moje advokatske dozvole.
Otišao si u crime, nisi je vratio, pokazao si minimalno poštovanje prema saketu i organizaciji mogli smo da ti oduzmemo lawyer licencu još dok si bio u state jer si je loše koristio ali nismo jer smo pokazali neko poštovanje. I onda se ljutis kad tebi neko ne pokaže poštovanje.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Molim da budu kaznjeni OFF topic komentari,takodje Slim je mogao da se javi sa main acc,a ne sa tvinky forum acc...

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite POV od pocetka pa do kraja situacije. ( POV 1min+ )
    Imate 12 sati da dostavite POV.
NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Kako da dostavim pov kad toliko traje situacija?Jasno se vidi da je dosao drzavnim vozilom u HQ,da sam mu odbrojao 5 sec i on je otisao.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite POV od pocetka pa do kraja situacije. ( POV 1min+ )
    Imate 12 sati da dostavite POV.
NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom