By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno koristiti na dužnosti SAMO maske dostupne u skladištu svoje organizacije). samo specijalne jedinice org moraju nositi balaklavu.Momak me je uhapsio a nije mi oduzeo oruzje sto se moze videti na snimku.
Momak me hapsi a pritom nema sluzbenu masku koja je obavezna u zatvoru.
off topic1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno koristiti na dužnosti SAMO maske dostupne u skladištu svoje organizacije). samo specijalne jedinice org moraju nositi balaklavu.
sta je off topic napisao si da nema masku u zatvoru, odg sam ti da ne mora da je imaoff topic
to sto nije zalba na tebe.sta je off topic napisao si da nema masku u zatvoru, odg sam ti da ne mora da je ima
vlada te je dovela kontao sam da ti zaplenili sve sto i jesu. To sto nemas zivot i sto si nadrkani majmunko nije moja stvar, specijalna jedinica nisam tako da operi dupe i ne seriMomak me je uhapsio a nije mi oduzeo oruzje sto se moze videti na snimku.
Momak me hapsi a pritom nema sluzbenu masku koja je obavezna u zatvoru.