Uglavnom nije ni izbrojao kako treba. Nije mi dao sansa za RP da ga pitam dal mozda prodaje delova.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisam napisao da nisi mi dao zahtev, druga stvar 5 sekunde = 5 sekunde a kod tebi 5 sekunde = 2 sekunde.čuje se kako ti dajem uslov i brojim
A to što si igricu pojačao na Max i mikrofon nije moja krivica
Nisi povezan sa situacija. Ajde zzČovjek je rekao imaš 5 sekundi da se skloniš i izbrojao... A ti čekaj , čekaj pomjerit ću se i stojiš !
Došao si na padobran a ne na autopijacu pa da ga pitaš jel prodaje dijelove hahaha
ma dobro je brate neka odluci ajde samo ti je strasno jadno ovo kacenje i ovaj izgovor da si dosao da me pitas za delove za auto par minuta prije padobranaNisam napisao da nisi mi dao zahtev, druga stvar 5 sekunde = 5 sekunde a kod tebi 5 sekunde = 2 sekunde.
Ostavi nek odluci administracija.
10 minuti pre ali ako ti kazes da je to minuta okej isto kao i 5 sekunde sto brojis za 2 sekunde.ma dobro je brate neka odluci ajde samo ti je strasno jadno ovo kacenje i ovaj izgovor da si dosao da me pitas za delove za auto par minuta prije padobrana
Ne moram biti povezan da komentarišem tvoju žalbu , ovo je smješno , čovjek ništa nije pogriješio , da je pogriješio rekao bi jeste i jebat ga.Nisi povezan sa situacija. Ajde zz