Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica
Suspect ID
5776
Date of violation
Mar 21, 2023
Time of violation
03:50
Proofs
https://youtu.be/ZJ_m72r3YrA

Ivica Monte

Player
Player
Uglavnom nije ni izbrojao kako treba. Nije mi dao sansa za RP da ga pitam dal mozda prodaje delova.

DenzaWashington

Player
Player
Čovjek je rekao imaš 5 sekundi da se skloniš i izbrojao... A ti čekaj , čekaj pomjerit ću se i stojiš !

Došao si na padobran a ne na autopijacu pa da ga pitaš jel prodaje dijelove hahaha

Nero Zemunac

Player
Player
hahahahaha dolazis na padobran tacno kad se treba uzimati i hoces da pitas za delove za auto molim te brate jadnije od ovoga nisi mogao
svakako se cuje u klipu da ti brojim da si dobio zahtev da ti je odbrojano tako da nisam uradio gp 6.15 LP

Nero Zemunac

Player
Player
čuje se kako ti dajem uslov i brojim
A to što si igricu pojačao na Max i mikrofon nije moja krivica

Ivica Monte

Player
Player
čuje se kako ti dajem uslov i brojim
A to što si igricu pojačao na Max i mikrofon nije moja krivica
Nisam napisao da nisi mi dao zahtev, druga stvar 5 sekunde = 5 sekunde a kod tebi 5 sekunde = 2 sekunde.
Ostavi nek odluci administracija.

Ivica Monte

Player
Player
Čovjek je rekao imaš 5 sekundi da se skloniš i izbrojao... A ti čekaj , čekaj pomjerit ću se i stojiš !

Došao si na padobran a ne na autopijacu pa da ga pitaš jel prodaje dijelove hahaha
Nisi povezan sa situacija. Ajde zz

Nero Zemunac

Player
Player
Nisam napisao da nisi mi dao zahtev, druga stvar 5 sekunde = 5 sekunde a kod tebi 5 sekunde = 2 sekunde.
Ostavi nek odluci administracija.
ma dobro je brate neka odluci ajde samo ti je strasno jadno ovo kacenje i ovaj izgovor da si dosao da me pitas za delove za auto par minuta prije padobrana

DenzaWashington

Player
Player
Nisi povezan sa situacija. Ajde zz
Ne moram biti povezan da komentarišem tvoju žalbu , ovo je smješno , čovjek ništa nije pogriješio , da je pogriješio rekao bi jeste i jebat ga.
A ti da si čovjek povukao bi žalbu jer ovo stvarno nema veze sa prekrasnim pravilom
Bez uvrede...
Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom