Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Abrehama thompsom
Date
Mar 21, 2023
Time
00;00
Proofs
https://youtu.be/mOq_c-PGiYA

MUNJAVII

Player
Player
zatrazio bih sve off topic da se kazni i da arthure sam si kriv sto si citovo vredjo projekat 2 put . Plus vredjas projekat koji je inter nacionalni najbolji projekat rp u gta 5 na svim platfomama i nisam ti jakriv sto ti je zivotna zelja da me black listuju jesi se barem osetio ispunjenjo kad sam dobio perma ban ako jesi srecan samzb tb jel vidim da si vredjo projekat 2 puta si bl i sada si forum warior . I to sto si opsednut sa mnom mi je drago iskreno jel vise razmisljas o meni nego o sebi. I da nadam se da su ti admini ulepsali ovu godinu kad sam dobio permu jel vidim da si jako srecan radi toga.

MUNJAVII

Player
Player
I to sto oces adminu Nikoli Falkonetu koji radi svoj poso odlicno da namestis kick mislim da bi kad bi se to desilo ispunio svoj zivot

Arthur_Johnson

Player
Player
zatrazio bih sve off topic da se kazni i da arthure sam si kriv sto si citovo vredjo projekat 2 put . Plus vredjas projekat koji je inter nacionalni najbolji projekat rp u gta 5 na svim platfomama i nisam ti jakriv sto ti je zivotna zelja da me black listuju jesi se barem osetio ispunjenjo kad sam dobio perma ban ako jesi srecan samzb tb jel vidim da si vredjo projekat 2 puta si bl i sada si forum warior . I to sto si opsednut sa mnom mi je drago iskreno jel vise razmisljas o meni nego o sebi. I da nadam se da su ti admini ulepsali ovu godinu kad sam dobio permu jel vidim da si jako srecan radi toga.
A kad si plakao Ivkezzu da te unblacklista , aj zzz toliko od mene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom