Rejected - Cheats ID-1015
Ne znam kako ostaje ziv ovdje je pov od moga prijatelja https://streamable.com/dka5ke A dole je moj pov pa vi vidite kako covjek ne pada!
gta5grand.com
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko znam ne sme napraviti jos jedan acc ukoliko su svi ostali blacklisted, igra sad od jednom na ID 31162.Sta nisi ti BlackListan?
Mislim da si u pravu, administracija neka provjeri.Koliko znam ne sme napraviti jos jedan acc ukoliko su svi ostali blacklisted, igra sad od jednom na ID 31162.
A kad si plakao Ivkezzu da te unblacklista , aj zzz toliko od menezatrazio bih sve off topic da se kazni i da arthure sam si kriv sto si citovo vredjo projekat 2 put . Plus vredjas projekat koji je inter nacionalni najbolji projekat rp u gta 5 na svim platfomama i nisam ti jakriv sto ti je zivotna zelja da me black listuju jesi se barem osetio ispunjenjo kad sam dobio perma ban ako jesi srecan samzb tb jel vidim da si vredjo projekat 2 puta si bl i sada si forum warior . I to sto si opsednut sa mnom mi je drago iskreno jel vise razmisljas o meni nego o sebi. I da nadam se da su ti admini ulepsali ovu godinu kad sam dobio permu jel vidim da si jako srecan radi toga.
Jesam upravu, blacklisted mu je 28165 i 16726 mu je perma banan za Masivno krsenje pravila.Mislim da si u pravu, administracija neka provjeri.![]()
I sta sad sto je offtopic dobicu warn na forumu sta mi to znaciOf topic