Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40449
Players nickname
Trajko_Trajkovic
Administrators nickname
Aberama Thompson
Date
Mar 21, 2023
Time
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rrVweVy6eW4&ab_channel=Trajko

Lil Trajko

Player
Player
Postovani Administratori,

Jasno mi je da ova zalba nema nikakvu svrhu i da necu nista postici ovim iako sam kriv , ali ako moze objasnjenje sta je ovde NON RP sa moje strane. Znaci vozim kao civil auto , zaustavljamo me 2 lika sa privatnim autom preteci da su policajci i da moram da stanem. Ako ne stanem onda je FEAR RP ? stao sam izasao iz auta i dozivljavam totalno nedolicno ponasanje od strane 2 igraca. Misleci da su to policajci ili ne teraju me da TRCIM??? do stanice preteci puskama i ubijaju me. To je RP ? Ako je to RP od strane njih svaka cast, onda je RP odlican. Mozda nisam upucen da je ovde neko zasticen ili ne ali mozda vremenom cu nauciti na koga se treba zaliti na koga ne , tacnije ko ima imunitet ko ne, sigurno ce mi reci ljudi ingame. Moracu prvo da proverim sa ostalim igracima da li da se zalim ili ne jer ova ODLUKA JE SRAMNA. Nije poenta u 2 sata, poenta je da je ceo ovaj RP fail i da uopste nisam ni trebao da ucestvujem.

Zahvaljujem i naravno ne ocekujem nikakvo resenje ovog problema , jer i kao taxista trolaju me igraci pozivima , odgovor dobijam IC PROBLEM. Ne to nije IC PROBLEM to je SISTEMSKI TROLL koji treba da se kazni.

PS: Nadam se da se necete smejati na KOGA SE JA ZALIM .

passat b8

Player
Player
Eto a ja dobijem ban na osnovu nicega kad trazim kontakt vlasnika kazu mi da ga duvam pa ti meni reci bato kako je ovo RP server 😂

Lil Trajko

Player
Player
Niti sam dobio odgovor da li su to pravi policajci ? Da li jesu ? Ako jesu da li ce organizacija dobiti kaznu itd.

passat b8

Player
Player
Ziv bio patio sam i od toga udjem u opstinu zamrzne mi igra padne sistem izleti windows x64 i nakon toga ovo :(
Dok je ona kidara zakacila lisice jer nisam sluso drug mu j govorio cak se i drao da to ne radi jer mi prsla igra bata je mrtav ladan to uradio kad sam uso opet kaze izlaz pri hapsenju 😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom