Znaci potrudio sam se oko ovog 7 igraca sam pitao da mi srede format i sve da bi mogo da napisem zalbu pa molim administraciju da prihvati istu znaci dobio sam permanent ban za manje od nedelju dana igranja uz to da ne razumam zivce jer ste mi odbili 2 foruma vec znaci ovako prvi ban sam dobio bez razloga jer baja nema dokaze koji kazu da sam ukrao panele dok ja imam 3 svedoka jedan od njih je slovak znaci mogu se zakunu da su ga culi da je reko da uzima drugi auto i da prebacim sve u svoj dok ne nabavi novi ja sam preneo sve misleci da je to ispravno jer ko sto rekoh novi sam neznam sta radim jos uvek tek nedelju dana igram na GRP ako je to tolko do panela kad udjem vraticu mu ih nije mi nikakav problem samo molim administraciju da se ne izivljavaju opet bez razloga jer sam vise puta precutao jaill i warnove koje sam dobio bez razloga dakle ovako on dokaza nema ima samo log listu a ja imam 3 coveka koji mogu se zakunu da su ga culi cak i curu mogu pozovem da potvrdi moje reci bila je u sobi kad je to reko i nadam se da je format ispravan ovog puta