ne znam odakle me ubio jeste da sam bio one hit ali sam bio takodje i na krovu i ne znam stvarno odakle je lik mogo da me ubije sa ledja nije mogao sigurno jer su tu bili 4-6 mojih suigraca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma nema ovo je cheat 100% , nikako nije dsync .ne znam odakle me ubio jeste da sam bio one hit ali sam bio takodje i na krovu i ne znam stvarno odakle je lik mogo da me ubije sa ledja nije mogao sigurno jer su tu bili 4-6 mojih suigraca
pa sta ako se nisam dsync nego lik ima nesto ocu da vidim mene zanima kako je on mene video taj lik je iz venom ti vidis na pov de je venom bio oni imaju domet ja nemamDsync dok su u Q vrlo lako se desyncas ljudima koji nisu jos usli u zonu.
Reci da je namjerno nego da lazes ovako i ako znas da je dsyncpa sta ako se nisam dsync nego lik ima nesto ocu da vidim mene zanima kako je on mene video taj lik je iz venom ti vidis na pov de je venom bio oni imaju domet ja nemam
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
ID 27823 nek dostavi svoj POV
Ceka se odgovor ID-a 27823
Za dostavu pova ima 12 h.
30k id....Reci da je namjerno nego da lazes ovako i ako znas da je dsync
Ja ti kazem da jesi kao sto vidis na POV.pa sta ako se nisam dsync nego lik ima nesto ocu da vidim mene zanima kako je on mene video taj lik je iz venom ti vidis na pov de je venom bio oni imaju domet ja nemam
.Ma nema ovo je cheat 100% , nikako nije dsync .
Blago poremecen si..30k id....