Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22236
Players nickname
Alekss Vmro
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 23, 2023
Time
18:15
Proofs
xxx

Aleks Kolarski

Player
Player
Ako moze mišlenje od administratora

Abraham Elkhabib

Pozdrav Administracio

Molim vas pročitajte ovo.

Ja danas opet stavljam žalbu za ban koji sam dobio za hakovanje, znam da je ovo opet dupla žalba i znam da mogu dobiti ban na forumu, ali mene ne zanima, mene zanima pravda.

Ali ja sam siguran da nisam hakovao, prihvatio sam da mi proverite PC i oču to da uradite.

Ja sam 100% siguran da je došlo do neke greške (ne sumljam u vas rad) ali možda, i ja kao igrač od 7-8 meseca rada i truda jel mislite da bi hakovao da izgubim svaki trud koji sam uložio.

Več sam izgubio dosta stvari ali mene nemoze da spreče te stvari koje sam izgubio da nastavim sa igrom.

Tako da hteo bi da provetire ako možete ovaj slučaj i da vidite da ja nisam hakovao.

Taj dan je vise ljudi dobili isti ban kao mene, i zato mislis da je neka greska sa ID.

Ili ako evo recimo da jesam barem dostavite mi neki POV da vidim ili nesto što pokazuje da sam hakovao.

Hvala sto ste pročitali, ovo je moja posledna žalba, neču vise da vas smaram.

Ali bi bio sretan ako bi učinili nesto kako bi se osigurali da nisam hakovao, jos jednom kazem slobodno mi proverite PC, sta hočete mogu da se potrudim da uradim.

Ja bi hteo da nastavim sa Grand RP i da se druzim itd…

Hvala jos jednom i pozdav nadam se na ljepi odgovor.❤️

Jos jednom kazem zamilo vas da pregledate ovaj slucaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom